Powitanko...
Przyszły do mnie, do hurtowni smycze z logo i napisem BMW. Mam ich około 200 szt. Jeśli jesteście zainteresowani to proszę na PW.
Niestety w tej chwili jest tylko jeden kolor.
W niedalekiej przyszłości (już zamówiłem) będą też inne gadżety (np. sticker na telefon, obudowa do telefonu, itp.) z BMW...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Ostatnio zmieniony przez Mc 2006-02-24, 16:37, w caoci zmieniany 1 raz
Heheheheheheheh MC a meskich nie było poprosze 3 sztuki
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
kolorek sliczny to malo powiedziane
ale ja tez chetnie, tylko ile ta przyjemnosc kosztuje??
Z tego co powiedział MC 4 złocisze za szt.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
2sztuki dla pudziana pozdro
ps.a kiedy beda inne koloryy???
Jak przyjedzie kontener z kraju gdzie na pierwszy miejscu liczy sie ilosc a nie jakosc
Kochani...
Rozmawialem z Daziem i ustalilem z nim, ze kase za smycze mozecie wplacic na konto:
Dariusz Kowalski
ul. Marymoncka 159 m. 19
01-946 Warszawa
PKO BP SA Centrum Obs³ugi Inteligo
50 10205558 1111 121066100088
z dopiskiem: SMYCZE (nick)
Przepraszam, ze dopiero teraz pisze, ale nie bardzo mam czas zagladac tutaj... Przeslijcie prosze na PW swoje dane:
NICK
ILOSC SZTUK
PELNY ADRES POD KTORY MAM WYSLAC PRZESYLKE
Pozdrawiam
P.S.
Przepraszam ze pisze bez polskich znakow ale klikam z komputera z niemieckim systemem i nie ma tu polskich liter
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
Pierwsza partia smyczy poszła... oczekujcie paczek