Ejjjjjjjjjjjjjjj blink blink - jakbym miał takiego furacza to napewno bym to załozył - fajna opcja lepsze to niz swecace wntyle,nakładki na sruby mocujece felge albo diodowy wydech.[/b]
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
coraz bardziej i coraz wiekszymi krokami zbliżamy sie do epoki statków kosmicznych na drogach .... żenada, fajans dla raperów z kontami o duzej ilości $$$$$
Wysłany: 2006-03-28, 21:39
22 cale to bym nawet bez opon nie wlozyl... na tyl moze dalo by rade upchac
i 12.5 tys $ ale juz z oponkami pirelli
chyba nikt tego filmu nie ogladal... felgi wygladaja naprawde OKa... maja te paseczki z diodek ktore jak sa wylaczone to wogle nie przeszkadzaja a naprawde mozna fajne rzeczy zdzialac, z tym ze chyba tak srednio pasowalyby do starszych bmw... do wielkich eskalejdow i hamerkow jak najbardziej
lepsze to niz swecace wntyle,nakładki na sruby mocujece felge albo diodowy wydech.[/
Dawno nie widziałem Twojego e32 ale powiedz że żartujesz że tak wygląda
Mówiłem o takim krażowniku szos i połykaczy amreycanckiej waszki w ilosciach nieograniczonych.A umnie nie nie zadnych siwecidełek spoko spoko jedynie co sie swieci to tylko komornik
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-29, 23:15
i jak zwykle wszyscy - prawie na nie !! a czemu bo lepiej byc w wiekszosci niz pojedynczym osobnikiem , nikt z was nie chce i nie podobaja mu sie felgi bo was na t niestac i tyle ale jak by sie wyswietlaly znaczki BMW to wszyscy by chcieli !!!!!!!!!!
i jak zwykle wszyscy - prawie na nie !! a czemu bo lepiej byc w wiekszosci niz pojedynczym osobnikiem , nikt z was nie chce i nie podobaja mu sie felgi bo was na t niestac i tyle ale jak by sie wyswietlaly znaczki BMW to wszyscy by chcieli !!!!!!!!!!
To poleciałeś po maksie, Jak rozumiem jak mam e30tke, to mają mi sie nie podobać 20tki Alpiny bo są w cenie mojego e30 (i to na allegro) Również ma mi sie nie podobać nowa szóstka bo mnie na nią nie stać? A może również inne odpiscowane beemki - e30tki bo są nie moje? Ciekawe XEON, skąd u Ciebie w ogóle taki pomysł?
Kurcze super pomysł, są teraz dekle nie obracające się podczas jazdy - nakleje sobie logo BMW i będę kozakiem.
To poleciałeś po maksie, Jak rozumiem jak mam e30tke, to mają mi sie nie podobać 20tki Alpiny bo są w cenie mojego e30 (i to na allegro) Również ma mi sie nie podobać nowa szóstka bo mnie na nią nie stać? A może również inne odpiscowane beemki - e30tki bo są nie moje? Ciekawe XEON, skąd u Ciebie w ogóle taki pomysł?
Kurcze super pomysł, są teraz dekle nie obracające się podczas jazdy - nakleje sobie logo BMW i będę kozakiem.
jedyne co moge powiedzic to przeczytaj co Ja napisalem i co Ty napisales i zastanow sie nad sensem swojej wypowiedzi bo widze ze troszke zle mnie zrozumiales ale to juz nie moj problem