Witam sluchajcie mam pytanie czy mozna stwierdzic jaka srednice amorkow ma sie w samochodzi?? wiem ze sa bodajrze 3 rodzaje!! mam e30 z 90 roku sedan-a!!! a musze kupic obydwa bo umarly doszczetnie!!!
swietna odp... z tym ze wolal bym je zdj po kupnie amorkow a nie pozniej kombinowac jak je kupic!!! sorki moze nie ma takiej mozliwosci nie wiem dlatego was o to pytam... myslalem ze to bylo w jakis sposob uzaleznione nie wiem np od rocznika albo tym podobnego!!!!
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-03-25, 22:08
Chłopaki pomózcie szybciutko bo kolega Solveig swierzo upieczony posiadacz Beemki. 8)
Jakie są rozmary?
A niech autor szybciutko niech zmierzy co ma pomeierzyc, bajabongo i do przodu
przynajmniej w e36 zalezy to od poduszek... amortyzatory mozna wlozyc kazde jesli beda odpowiednie (pasujace) poduszki jak zakladalem KIT KONI to zanabylem odrazu nowe poduchy...
ale jaki masz problem zmierzyc wystarczy podniesc auto na podnosniku, zdjac koła 45mm to cienkie golenie, 52mm to gube golenie ... jak zmierzysz to chyba łatwo wyciagnąc średnice... a zreszta na 100% masz cienkie, jakbys miał 2,0 to mozna by snuć dywagacje..ale nikt nie bawi sie praktycznie w przekładanie goleni od 2,5l do 1,6 jeszcze pewnie masz tarcze z przodu niewetylowane
Nie to żebym się czepiał, ale napisałem to jako pierwszą odpowiedź na zadanie pytanie. Solveig, jakiś nerwowy chyba jestes?
Pozdrawiam
Sosen
ja mu podalem wymiary ... a są 2 a nie 3 tak jak napisał ... dla cywili, bo M moze ma inne ... zmierz suwmiarka ... napewno nie zmierzysz dokladnie ... ale jak np. biedziez mial 45,7mm to wiesz ze to 45....innej zreszta opcji nie widze