Czesc. Szukam Pracy dla kobiety (mojej Żony ) Moze ktos wie gdzie jest jakaś posada do wzięcia albo moze Ja gdzies wkręcić bo w tej juz wykańcza się psychicznie co sie odbija równiez na mnie
Warszawa albo cos po zachodniej stronie
Dzięki
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
Dzięki ale jako fryzjerka chyba nie da rady
W ostatniej pracy siedzi juz 8 lat, zajmuje sie udzielaniem kredytow w pewnej firmie ale jej marzeniem bylaby taka sama praca ale w banku. Ogólnie w banku nawet na kasie jest spox praca i na ogół extra kasa ale nie bedzie wybrzydzac i moze sie przekwalifikowac
Dzieki za chęci
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
:D Dzięki ale jako fryzjerka chyba nie da rady
W ostatniej pracy siedzi juz 8 lat, zajmuje sie udzielaniem kredytow w pewnej firmie ale jej marzeniem bylaby taka sama praca ale w banku. Ogólnie w banku nawet na kasie jest spox praca i na ogół extra kasa ale nie bedzie wybrzydzac i moze sie przekwalifikowac
Dzieki za chęci
Niech sprzeda siostre tylko najpierw niech nauczyc sie gotowac cos innego niz rosoł
A co do pracy popytam.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
arczi ja bym proponował szukania dla ciebie pracy w ochoronie slyszałem że jak keidyś chłopak poszedł po swoje rzeczy do ciebie to go ganiałeś z nożem po piwnicy;) nadajesz się do tego.
arczi ja bym proponował szukania dla ciebie pracy w ochoronie slyszałem że jak keidyś chłopak poszedł po swoje rzeczy do ciebie to go ganiałeś z nożem po piwnicy;) nadajesz się do tego.
no co ty zmieniłem branże ... na zupełnie inną .... kupiłem sobie tasak
a moje inne umiejetność pozwola mi nawet na MOSAD co to Al-Kaida
niemam jednak rynsztunku bojowego w komplecie.. bo tasak nie miesci sie w bagazniku e30-tki .... na lato bedzie 7-mka tam juz wejdzie