Wysany: 2006-03-30, 17:58 Alaskan Malamut...pilnie proszę o pomoc:(
słuchajcie zanlazałm psa w lesie....suczke Alaskan Malamut...pies jest zadbany, szaro biały z brazowymi oczyma...wygalda łądnie jak na zgube...nie moge znaleść włascicieli wiec jutro musze go oddać do ciaputkowa- zwierzyńca...pies sie zmarnuje...czy ktoś nie chiałby by pzygarnać jej....ja mam suczke i kota juz nie mogę....może ktoś ja weżmie jest wyuczonym psem i się słucha!
ps. pies był u weterynarza, jest zdrowy i chyba był szczepiony - miał obroże jak sie znalazł
Miruska
jesli na chwarznie przy Sokółce to musisz poszukać właściciela na ul. Kańskiego na Sokółce na osiedlu Hossy, właściciel jezdzi szarosrebrnym BMW E32 "7" na Kwidzynskich blachach
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-03-30, 18:12
nie wiesz jaki numer telefonu moze ma ten gosc???????
albo nazwisko to go znajde szybciej!!!!!!
Miruska
nie wiesz jaki numer telefonu moze ma ten gosc???????
Miruska
niestety, ale niewiem czy mu zginął pies, wiem że chyba jako jedyny ma Alaskana na tym osiedlu, a piesek czesto siedzi w ogródku
P.S. to Ty mieszkasz na chwarznie na sokolce????????
jedynie co to mozna by rozwiesic na klatkach wejsciowych do budynkow ze sie znalazl taki pies i napewno sie znajdzie szybko wlasciciel, ale dziwne ze on sam do domu nie wrucil, bo nasza dobermanka jak za sarną poleci to mozna godzinami jej szukac i dajemy sobie spokoj bo sama wraca do domu po 2 godz.
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-03-30, 18:18
ja mieszkam w gdyni....ale chwarzno przez las ode mnie to 10 minut....psy na wiosne uciekaja se, a te b lubia..bo jeszcze jeden zwiał dziś rano moim znajomym......ale ten jest niski...a moich znajomych bydle wielkie..... poza tym to suczka.....nie ma jak sie dodzownic!
ps może nazwisko znasz!!!!!!!!??????????????
Miruska
ja mieszkam w gdyni....ale chwarzno przez las ode mnie to 10 minut....psy na wiosne uciekaja se, a te b lubia..bo jeszcze jeden zwiał dziś rano moim znajomym......ale ten jest niski...a moich znajomych bydle wielkie..... poza tym to suczka.....nie ma jak sie dodzownic!
ps może nazwisko znasz!!!!!!!!??????????????
Miruska
popytam i wybadam sprawe, jutro bede na sokolce to sie czegos dowiem
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-03-30, 18:27
wysłalam już ekipe...zobaczymy co sie da załawtic!
czymaj kciuki bo jak nie jego pies to bieda!!!!!!!!!
Miruska
[ Dodano: Czw Mar 30, 2006 9:55 pm ] halooo!!!!!
zgłoś się słuchaj moi znajomi byli tam, ale nie było ani bety ani nikt nic nie wie....jesteś pewien że to ta ulica i ten koleś????
Miruska
Wiem, że on ma takiego psa, ale czy mu zginął to niewiem, a nikogo innego nie kojarze na tym osiedlu z takim psem, a znam z widzenia prawie wszystkie mordki od 6 lat
to jest ul. Kańskiego na Chwarznie, 2 czesc osiedla Sokółka Hossy...reszte bede w weekend wiedzial
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-03-31, 07:00
webretti napisa/a:
P.S. to Ty mieszkasz na chwarznie na sokolce????????
webretti Ty się tak bardzo nie interesuj gdzie mieszka nasza Miruśka
alaskany są tępe-to opinia jednego z moich kumpli - wielbiciela tej rasy (nie to co dobermany) i dlatego tamta sunia nie trafiła do domu, ja bym ja wziął bo mam tylko kota, ale e30 za małe na psa - chyba że ktoś się zamieni za Touringa e34 - to biorę...
ps. swoją drogą to ciekawy zbieg okoliczności, że Pani Mod z Najlepszego Forum BMW,
znajduje psa należącego do gościa jeżdżącego śmigłem
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ale jak ja sie patrzę w ten avatarek to normalnie jest coraz piękniejsza
ehhh...
Masz rację Nokerman, ja też to zauważyłam, ale mnie nie wypadało tak napisać, jak Tobie.
A może to jest zaczarowany avatarek i wciąż naszą Mirusię upiększa, ile razy pojawi się na forum????? Jednym słowem Nokerman, Ty masz OKO !
Pozdrowienia i całuski - M.
właściciel to zupełnie nie ten gość....więc nie ma o czym opowiadać..a suczka zwiałą na spacerze i sobie zawędrowałą do mnie ...z reszta to piekny pies i ciezko byloby go zostawić w lesie by se polazł!!
ps. uważam ze bardzo piekny koniec, bo kurde mam już księciunia i pan od e32 nie interere mnie
Miruska