dzisiaj taką spotkałem - nie chciało musię włączyć kierunku że łaskawca zjeżdża na pobocze no ale nowom fabiom jechał + trzy :cenzura: na pokładzie
FOK
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
dzisiaj taką spotkałem - nie chciało musię włączyć kierunku że łaskawca zjeżdża na pobocze no ale nowom fabiom jechał + trzy :cenzura: na pokładzie
FOK
To może nie to że mu nie chciało tylko te :cenzura: za bardzo absorbowały jego uwage
A te naklejki to fajowe, ostatnio zauważyłem że kolesie w hondach bardzo lubią naklejki
FOK
To może nie to że mu nie chciało tylko te :cenzura: za bardzo absorbowały jego uwage
A te naklejki to fajowe, ostatnio zauważyłem że kolesie w hondach bardzo lubią naklejki
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-18, 00:17
Cytat:
czyms trzeba zaklejac purchle rdzawe na nadwoziu
.
a to w takim razie wezme okolo 30 szt
Cytat:
jak dla mnie to obciach jezdzic z czyms takim
piotrze, dlaczego ? wiem ze masz zglebiona bete i chyba dlatego sie boisz ze beda cie za takiego brali nie peniaj ,mam tak samo i nawet mandat za to dostalem a za tydzien bedzie jeszcze gorzej..
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-18, 00:39
gdzies to bylo napisane ze mira bedzie wreczac puchar na naj bardziej wiesniacka beemke..wole nie ryzykowac i nie startowac w tym konkursie.pomysla jeszcze ze ta moja rdza to standartowa (bo sie nie znaja na rost style ) i bede w finale.najgorsza hanba byloby chyba stanac w finale z ta pseudo alpina e36 ala kameleon rdzy w niej nie widac bo koles szpachluje i zmienia styl chyba co miesiac
gdzies to bylo napisane ze mira bedzie wreczac puchar na naj bardziej wiesniacka beemke..wole nie ryzykowac i nie startowac w tym konkursie.pomysla jeszcze ze ta moja rdza to standartowa (bo sie nie znaja na rost style ) i bede w finale.najgorsza hanba byloby chyba stanac w finale z ta pseudo alpina e36 ala kameleon rdzy w niej nie widac bo koles szpachluje i zmienia styl chyba co miesiac
No teraz to już na 99% nie jade, chyba że nie będe wjeżdżał na płyte, tylko stane na parkingu.
Zbyt okrutnie ostatnia zima obeszła sie z moją padlinką