Zdjecia przedstawiaja Bmw E21 323ia Baur Cabrio z 1980 roku .Auto powstało w 4500 egzemplarzy .
Samochod posiadam od grudnia 2004 roku .Sprowadziłem go z niemiec w stanie srednim tzn: jezdziło ale miało wiele braków , przez ten rok udało mi sie troszke zrobic z nim i mam nadzieje ze w przyszłosci zostanie poddany kompleksowej odbudowie .Aktualnie jetsem na etapie rejestrowania go na żółte tablice Ocencie sami :
Piękne auto
Baaardz piękne i w super stanie, a wnętrze jest jak nowe Dzięki uprzejmości Kaliny posiedziałem sobie troszkę w tym Baurze i aż nie chciało mi się z niego wysiadać, mimo że to automat
Szkoda że nie wygrał w konkursie na najładniejsze auto zlotu, ale ciesze się że przyczyniłem się do zajęcia przez niego przynajmniej 2 miejsca
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
a jaka jest histria ze sprzedawaniem tego samochodziku? Widywaliśmy go na allegro. Piszesz że masz nadzieje że go ktoś kiedys od podstaw wyremontuje a wygląda ślicznie Jak to jest
hehehe Kalina odemnie i od Marzenki tez dostałes kompet punktów.Jeszcze raz se napisze ze jest przepiękna.Dla mnie to było najpiękniejsze BMW na zlocie w Tarnowie i zdania nie zmienie!!!!!!
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Kalina [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-01, 21:03
Próbowałem go sprzedac ale niestety polski rynek jest jaki jest, za darmo nie oddam, moze na poczatku przesadziłem z cena . A mam nadzieje ze ja go odbuduje a nie ktos inny , no chyba ze zdarzy sie jakas super okazja (tak było w przypadku baura )to sprzedam i kupie nastepnego rarytasika .
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-01, 22:01
Kalina napisał/a:
Próbowałem go sprzedac ale niestety polski rynek jest jaki jest, za darmo nie oddam, moze na poczatku przesadziłem z cena . A mam nadzieje ze ja go odbuduje a nie ktos inny , no chyba ze zdarzy sie jakas super okazja (tak było w przypadku baura )to sprzedam i kupie nastepnego rarytasika .
No ja jestem f szoku zarówno pod wpływem kaliny rekinka którego organoleptycznie zapoznałem w Tarnovie
jak i również wypowiedzi coponiektórych kolegów (tak głównie o WAS chodzi ) nie żądacie 17stek i gleby Co jest GS Strajkuje
PEACE 8)
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
jak ktos slepy to az milo german style w przepieknej okazalosci,czarny kolorek,fele spoilerek kiera itd alpina,biale kierunki ...
old german style 8)
aby wiecej takich oryginalnych beemek w polsce.
Po prostu prześliczna....!!
W Tarnowie zrobiłem jej całą sesje zdjęciową...
Nokerman takich samochodów sie już w nie upiększa....one są piekne takie jakie są......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....