dzisiaj o 23.45 na tvp2 jest 1 z bodajze 5 odcinkow serialu pitbull
pisze to bo wiem ze jakics czas temu byla goraczkowa dyskusja na temat tego filmu i serialu, wiec polecam obejrzec jak wygladala praca policji...pozdrawiam
wersja kinowa troche sie rozni - swoja droga dobry serial ale do "Oficer"'a duzo mu brakuje.
Mi sie wydaje na odwrot wlasnie Choc oficer nie powiem wypas serial gra aktorow extra to jednak role bochaterow w porownaniu z praca policji mialy malo wspolnego , wiekszosc czasu policjanci siedza nad papierami i za biurkiem. Choc nie jestem policjantem a znam jedynie jednego to uwazam ze pitbull naprawde odzwierciedla rozterki i problemu wspolczesnego gliny. Widzialem film chetnie zobacze serial.
Jeszcze takie pytanko ma ktos link do serialu GLINA czy jakos tak Wladyslawa Pasikorskiego Tez troche mial serial przekombinowany (jak chocby to ze oficer sledczy ma '97-'01passka) alejednak byl to bardzo fajny i mocny serial Co by nie mowic to polskie kino od ostatnich jeszcze cieplych produkcji sie poprawia
ale to calkiem inna policja, jesli mozna tak powiedziec
podobalo mi sie szczegolnie kilka textow:
gosc:-chcialem zeby Pan przyjal mojego syna do wydzialu zabojstw, wy teraz stawiacie na mlodych
policjant:-no, niestety...
g:-ale ja juz rozmawialem z komendantem i ma Pan go przyjac
p:-to ze pan rozmawial z komendantem to nie znaczy ze go przyjme
g:-a co to znaczy
p:-ze go nie przyjme...
itd
fajny serial, naprawde fajny fajny, ale pokazuje jaka harowka jest ta praca, 24h na dobe jak sie cos dzieje...