moj 1 trening juz za mna, bylem na torze w kielacach z ekipa scyzora,-------- jednak duzo lepiej czuje sie jeszcze we froncie:) smigalem astrą gsi.... chcialem z tego miejsca podzienkowac Marcinowi za pomoc w postaci uzyczenia do mojego Isa pompy paliwa ktora wyzionela ducha na torze:) gdy nie Ty to bym zrobil 2 km po torze
postaram sie umiescic wkoncu jakies fotki mojego auta....wkoncu.. i pozdrawiam wszystkich do zobaczenia w czerwcu w kielcach:)
wolny trening chlopakow z kielc przejechalem po torze az 1 kolo zdrowym autem, potem troszke z malym cisnieniem paliwa i tyle..w sumie chlopaki chodzili sobie a ja sie wqrzalem... taki to byl trening...wspanialy gdyby nie kolega Marcin to wogle by lipa byla ale zapraszam na SUPER OS 13 maja tor kielce wpisowe 80zl.
Jurek - no problem. Wolałbym, żebyś pojeździł sobie trochę więcej, ale cóż, takie życie. Przynajmniej miałbyś możliwość porównania wyników z moimi chłopakami. Szkoda, że nie mogłeś poszaleć bardziej na mojej zepsutej pompie.