nie wiecie ile moze kosztowac obecnie pokrycie od nowa materialem siedzen w E30 właściwie chodzi tylko o przednie i czy dobiora mi kolor jakos czy jednak wszystkie trzeba pokrywac zeby pod kolor było?
_________________ E46 320iT
E30 325i M TECHNIC II 89 coupe
Mi koleś wstawiał materiał tylko pod tyłkiem bo jak wiadomo tam lubi sie przecierać, dawcą materiału była tylna kanapa bo miałem dwie, zapłaciłem 50zł, nie widac żeby cokolwiek było robione.
ja tez mam recaro tzn sportsitze i oparcie sie przetarlo razem z bocznym trzymaniem bardzo podoba mi sie kolor tapicerki jasny szary i niechcialbym tego zmieniac mam obok siebie tapicera ale nie slyszalem o nim za dobrych słów a materiał w ASO ciekawe ile to moze kosztowac:D
_________________ E46 320iT
E30 325i M TECHNIC II 89 coupe
była E30 320i coupe
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-13, 20:01
zamiast kupować materiał w aso - łatwiej i taniej będzie kupić tylną kanapę w tym kolorze - niedawno był chyba podobny temat gdzieś na forum i wyszło, że materiałw aso jest koszmarnie drogi ... o ile jest
ja jak bylem u siebie u tapicera to powiedzial mi ze obszyje siedzisko tylko pod tylkiem za 40 zl ale jak wyjme siedzenie .. a jak on bedzie wyjomwal to 70 nie mam pojecia dlaczego .. ale nie skusilem sie tylk odlatego bo chcial mi obszyc calkiem innym welurem tzn innym kolorem ..
PS mam kanape tyl e 30 .. jak cos to sie mozemy dogadac
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
zamiast kupować materiał w aso - łatwiej i taniej będzie kupić tylną kanapę w tym kolorze - niedawno był chyba podobny temat gdzieś na forum i wyszło, że materiałw aso jest koszmarnie drogi ... o ile jest
może i łatwiej jak się ma materiałową tapicerke ja mam beżową skóre i przetarty foltel kierowcy z boku więc chyba czeka mnie wymiana tapicerki przynajmniej na jednym fotelu bo cięzko widze upolować kanape z taką skórą
może i łatwiej jak się ma materiałową tapicerke ja mam beżową skóre i przetarty foltel kierowcy z boku więc chyba czeka mnie wymiana tapicerki przynajmniej na jednym fotelu bo cięzko widze upolować kanape z taką skórą
z tym że skóre to masz w jednym odcieniu ... jedz do hurtowni gdzie ja produkuja i barwią ... napewno dostaniesz odcień jaki masz ... moim zdaniem to z tapicerka jest trudniej bo nikt ci nie uszyje wzoru takiego jak ma BMW w 1m2 .....
z tym że skóre to masz w jednym odcieniu ... jedz do hurtowni gdzie ja produkuja i barwią ... napewno dostaniesz odcień jaki masz ... moim zdaniem to z tapicerka jest trudniej bo nikt ci nie uszyje wzoru takiego jak ma BMW w 1m2 .....
u sumie może tak bo ja sobie założyłem, że będzie z tym problem a jeszcze się nic nie dowiadywałem u tapicera
u sumie może tak bo ja sobie założyłem, że będzie z tym problem a jeszcze się nic nie dowiadywałem u tapicera
na 100% nie bedziesz miał problemów ... taka Car Java z Włocławka ma chyba 1000 odcieni skór ... wiem ze tam jest drogo ... ale oni tez ta skóre skaś kupują .... nie bedziesz miał najmniejszego problemu .... jeszcze jak masz kremowa ... czyli jedną z najczesciej stosowanych w samochodach i wszelkiego radzaju wypoczynku do domu
Podłącze się pod pytanie. Wie ktoś ile może kosztować zainstalowanie skóry do e36??? Chciałem sam zaoszczędzić koszty i pojechać w nocy na wieś po jakąś skóre , ale żal mi zawiechy.
_________________ E30 89 do odrestaurowania
Probe II 93 do codziennej jazdy
Wracając do tematu tapicerki w e30,w serwisie z VIN-u odczytają jaki masz odcień i zamówią.U mnie wszystko się zgadzało-tylko cena nie za bardzo 430zł za mb(szerokość rolki 1,6m.Kupiłem na szrocie inny fotel z tym samym kolorem tapicerki(150zł),tapicer 80zł i mam spokój.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...