_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hehehehehehe no to se nagrali .. "kazdy to kuma Potęgą jest BUMA" " i bez dwuch zdan mozesz spotkac tu mnustwo pieknych pań ..... to nie zadna sonda ZLOT BMW tak wlasnie wyglada" ... hmm tak tak ... 8)
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-05-24, 14:16
widzieliście Czas tuningu na TVNt? Pięknie pokazali beemkowczów ... po prostu cudownie ... materiał był no comment i jak już zarżnięto kolejną felgę komentarz ... tak się potrafią bawić tylko fani BMW.
Ja p.............
widzieliście Czas tuningu na TVNt? Pięknie pokazali beemkowczów ... po prostu cudownie ... materiał był no comment i jak już zarżnięto kolejną felgę komentarz ... tak się potrafią bawić tylko fani BMW.
Ja p.............
tak własnie miałem o tym napisac zatakło mnie totalnie pokazali zamiast zlotu to samo upalanie laczków zamiast pokazac jakies auta - nie pozdrawiam TVN TURBO.
Jak nie umiecie czegos pokazac to lepiej wogole nie zaczynac tematu.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tak pokazali tylko gości którzy palili gumy potem felgi a jednemu nawet w e30 csbrio pozrywalo listwy progowe i zderzak i na koniec komentarz.
Tak potrafią się bawić tylko fani bmw super.
Ja p.............
tak własnie miałem o tym napisac zatakło mnie totalnie pokazali zamiast zlotu to samo upalanie laczków zamiast pokazac jakies auta - nie pozdrawiam TVN TURBO.
Jak nie umiecie czegos pokazac to lepiej wogole nie zaczynac tematu.
Nic dodac nic ując. Zlot Hondy pokazywali prawie caly!!! A tu tylko parę minut i to z takim komentarzem!!! Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia - ban dla TVN 8)