BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ratunku - silnik pracuje tylko na 3 cylindrach [mod edit]
Autor Wiadomość
Solveig 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2006-05-28, 16:24   ratunku - silnik pracuje tylko na 3 cylindrach [mod edit]

witam sluchajcie wlasnie sie przenioslem z wawy do krakowa i mam problem moj ojciec jadac beemka spowodowal iz strzelil gaz efekt jest taki ze samochod pracuje na 3 cyl. nie weim o co chodzi kopulka wyglada ok przewody tez. natomiast jak wyjalem swiece to 3 byly ok ale z 1 cyl byla zalana benzyna.. przeczyscilem odpalilem pochodzila przez 30 sek i zgasla i spowrotem nie ma wolnych obr i ciagle prycha... moja prosba jest taka poniewaz chcialbym to naprawic a przy okazji moglbym poznac kogos z krk to prosil bym o jakis kontakt czy ktos kto te cholerstwo zna i ma ochote na spota dzis pomoze mi... jakby co to prosze o tel to bysmy sie jakos gdzies umowili 695115119 bo do kompa mam sporadyczny dostep a chcialbym miec pewnosc co padlo...

PioterW: Chłopaku - naucz się tytułować tematy i stosuj znaki przestankowe, bo straszną sieczkę zrobiłeś w swoim poście - aż się czytać nie da!!!!!! :|

kamil.k 
złota ronczka

Wysłany: 2006-05-28, 16:35   

jesli ktorys cylinder nie pracuje to sprawdz czy jest iskra na swiecy od tego cylindra

jeslii swieca jest zalana to mozliwe ze wtryskiwacz sie zaciol i zalewa swiece

Vindevil 
Syn motopompy!

Wysłany: 2006-05-28, 16:41   

Napewno cieknnie wtryskiwacz. Doraźnie pomaga pojeżdzenie na paliwie z jakimś dodatkiem czyszczącym układ paliwowy i pogonienie jej przez momemt.

Odpowiedz do tematu