Sie doczekaliscie moze nie do konca orginal ale na pewno nie taki jak moja stara E30 (niebieska)Fotki tez nie najlepszej jakosci zrobie lepsisijsze jak mi wpadnie jakas cyfra w reke
_________________ Bylo :
E30 1,8L 1987
Jest :
No bestia E34 535 1989
Ostatnio zmieniony przez center 2007-01-02, 13:53, w caoci zmieniany 1 raz
Tylko co to za dwie rury z tyłu i na dodatek jedna krzywo?
Wiedzialem ze sie do 2 rurek przyczepi ktos a krzywo dla tego ze jest bak i nie ma jak jej tam zamontowac na wiosne jak sie ociepli to ja zmienie.dwie rurki dla tego ze jak kupilem to juz tak bylo wiec na razie zostalo
_________________ Bylo :
E30 1,8L 1987
Jest :
No bestia E34 535 1989
Tylko co to za dwie rury z tyłu i na dodatek jedna krzywo?
Wiedzialem ze sie do 2 rurek przyczepi ktos a krzywo dla tego ze jest bak i nie ma jak jej tam zamontowac na wiosne jak sie ociepli to ja zmienie.dwie rurki dla tego ze jak kupilem to juz tak bylo wiec na razie zostalo
hehe jakos to nie pasuje poprostu do tego auta, trza to zmienić i będzie gites malina fura no i oczywiście felga i gleba fajnie, że bez gazu jest
co do felg to musial bym znalesc kupca na moje fele ze starej E30 i wtedy moge wymienic na jakies banditen bo na razie z kasa nie za wesolo co do monitorka to nie wyjety on byl w niej jak ja kupilem mam 2 monitorki z e30 i chce je w zaglowki wmontowac ale to po nowym roczku
_________________ Bylo :
E30 1,8L 1987
Jest :
No bestia E34 535 1989
no wreszcie pokazales swoja bestie tomcio.
mam kilka pytan:
- szeroka nera w tym roczniku ? sam zakladales czy juz byla? jezeli tak to ktos zrobil ze wzgledu czysto stylistycznych czy byl jakis dzwon ?
- skora jest z tego samochodu ? w e 34 z regoly spotykalem sie z innymi siedziskami, byc moze jeszcze malo widzialem
aha...zrob cos z tymi rurami bo wyglada to tragicznie.
a pozatym co bestia to bestia. fajna .
Jesli chodzi o szeroka nereczke to podobno gosc chial aby ta beema wygladala nieco mlodziej i podobno to tylko czysto stylistycznie(nie widac aby byla gdzies bita). Jasli chodzi o ta skore to gosc robil na zamowienie cale boczki fotele zaglowki no i cala podsufitka jest ze skory. Duzo bawarek nie widzialem ze skora na podsufitce wiec dla mnie bajer. Co do tlumkow to chce by byl tylko jeden ale to na wiosne na razie zostanie jak jest bo jak pomysle o tej dziurze co zostanie po tym tlumiku to mnie skreca
_________________ Bylo :
E30 1,8L 1987
Jest :
No bestia E34 535 1989
No to ja napisze co ja bym przy niej jeszcze zrobił...
Oczywiście porządek z tymi tłumikami...
Zmień lusterka na nowszy typ, wtedy będzie sie to komponować z szeroką nerką..
Tylnie lampy z białym kierunkiem, no i pomyśl o jakieś ładniejszej kierownicy bo ta z tą skóra tak sobie sie komponuje....
z tego co wiem kolor pasow jest zalezny od gornej czesci deski jesli jest ona czarna to pasy sa tez czarne jesli bezowa to pasy rowniez
a tu orginalnie bezowa tapicerka nie byla