BUHEHEHE ADI z pewnością trafiła hmm jakby to powiedziec w złe ręce po prostu no.... do Gaspra przyjechała banda cyganów no i dobili targu
A co tu dużo mówić auto gites było oprócz chromów szkoda, że kolega nie zamienił E30 na E30 MXXBXX (np; CONVERTIBLE) ale dajmy chłopakowi czasu może jeszcze zasiądzie tam gdzie jego miejsce!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Tak, 1,6 był cały czas i się znakomicie spisywał. Po dwóch latach jeżdżenia nie mam awersji do M40. Chodził jak chodził, ale nigdy mnie nie zawiódł. Jak trzeba było to poszedł bokiem. Podejżewam, że z większym silnikiem miałbym już dzwona, a tak nauczyłem się jeździć BMW
Auto musiałem sprzedać z paru powodów... Mniejsza z nimi. Na dodatek szukałem czegoś większego, co lepiej by się spisało na autobanie. Wybór padł na e36, koniecznie z M-pakietem i dobrym wyposażeniem.
Podejżewam, że z większym silnikiem miałbym już dzwona, a tak nauczyłem się jeździć BMW
prawidłowe podejście - śmieszy mnie wsiadanie na pierwsze autko do potwora ... choc prawko ledwo zdane i potem płacz ... 'to nie moja wina - to drzewo żle wyrosło'
bardzo fajne felgi - szkoda, że poszła do żyda ... ehm tzn cygana ... ale będzie następna (czego i sobie życzę, bo E30 to jest TO)
Namawiam swojego kolegę na pewien projekt. Może już niedługo pewna E30 zawita u mnie na podwórzu. W tej chwili wszystko zależy od mojego kumpla. Jesli wejdzie w to, to kupujemy E30 coupe i z biegiem czasu wsadzimy duży motor