Nie wiem czy widzieliście, czy nie, ale ZDM dotrzymuje słowa... od kilku dni w miejscu, gdzie w marcu tragicznie zginęły dwie osoby, stoi ciężki sprzęt do remontu nawierzchni.
Jednak blokada ul.Puławskiej odniosła efekt...
Jeżdżę tamtędy codziennie do pracy i bardzo mnie to zaskoczyło, gdyż myślałem, że ZDM ograniczył się tylko do postawienia znaków ograniczenia prędkości... a jednak - myliłem się.
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Cieszy mnie fakt, że blokada Puławskiej odniosła sukces...Choć już wszyscy przestawali wierzyć, że ZDM cokolwiek zrobi w kierunku likwidacji hopy...Mam nadzieję, że władze częściej będą nas zaskakiwać w ten sposób...
Hmm super że robią, zaczęła się letnia faza remontów. Ciekawe kiedy naprawią czerniakowską po tym jak ją zepsuli, pół roku po generalnym remoncie. Do dzisiaj jest tam kostka bauma i trylinka, a aasflat pozapadany.
Hmm super że robią, zaczęła się letnia faza remontów. Ciekawe kiedy naprawią czerniakowską po tym jak ją zepsuli, pół roku po generalnym remoncie. Do dzisiaj jest tam kostka bauma i trylinka, a aasflat pozapadany.
Spoko co do czerniakowskiej to ten dołek juz dawno zrobili,a puławska i bardzo dobrze - po wiadukcie widac ile sie teren obnizyl i dlaczego powstal tam taki dołek (około poł metra)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Sobota - godz 7:00
Przygotowania do remontu odcinka ul.Puławskiej... Odcinek zablokowany, maszyny na poboczu...
Poniedziałek - godz. 7:00
Po maszynach do remontu nawierzchni ani śladu... nawierzchnia zmieniona !
Szok ! ZDM potrafił coś zrobić przez weekend ! Duży plus za tempo robót.
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
Kocur... Ty to jesteś pesymista... Trochę wiary w naszych drogowców... może się zmienili ?
Dzisiaj godzina 22 - ful sprzetu wyciagniete i robia chłopaki - asfalt sie swieci jak .............. latarnia droga rowna jak stoł.Ciekaw jestem czy zrobia tez ta główa droge a nie ta poboczna.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.