Witam. Kupiłem e30 i w miejscu którym zaznaczyłem na fotce poniżej ma dziurę, ani zaślepki ani przycisków? Do czego są te 2 przyciski zaznaczone na fotce??
ten wyżej to Klimatyzacja ten niżej to obieg zamknięty, najbardziej wydajna jest klima wtedy gdy oba przyciski są wduszone...
do Technicznego to wędruje
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Ja moge wam malowac wskazówki na jaki kolor tylko chcecie profesjonalnie aerografem - na czerwono nie ma problemu.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-11-11, 13:02
gdzieś na Allegro gość sprzedaje specjalną farbę do wskazówek...
ale nie mam teraz jak podać linka (on przedewszystkim robi tarcze zegarów - a farbke dorzuca)...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
A w wolnym czase podrzucisz linka??
A wiecie jak fluorescencyjna farba pokrywa plastik czy tez wskazówki są metalowe i nie ma problemu z malowaniem??? Fluorescencyjną farbą ładnie by odbijłąy w nocy.
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
A ja w E36 mam klimatronika i na nim są takie obiegi zamkniete dwa z tym ze na jednym z przycisków w obiegu jest literka "A" w środku tych strzałek, czyli jeden przycisk jest z samymi strzałkami a drugi dodatkowo ma literke A
Do czego on służy?