Witam!
Mam na imie Daniel jestem z Pruszcza Gdanskiego!
Moja piekna to beatka z konca 88 roczku::) Malenka posiada skrzynie automatyczna siwa zadbana skorke, elektryke i reszte pierdolek co sa zazwyczaj w bmkach:) ale niestety nie posiada klimy:( Jedynie co chce zmienic w Beatce to tylne lampy na bialo czerwone, jakies aluski 18:) i lusterka m3 z kierunkiem:) A o to ONA zdj moze nie za ladne, ale zawsze cos:) Pozdrawiam!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
super fur ! mi sie podoba bardzo i nastepna jesli nie eMka jaka bym kupowal to byla by wlasnie taka e34 !
ale pomysl z lusterkami od m z kierunkami to sobie odpusc - seria najlepiej pasuje bo tamte to jak swini siodlo ! naprawde prosze cie przemysl ten pomysl jeszcze raz bo tylko zepsujesz sylwetke auta
kolorek to jakis delfin...:) bardzo ladnie sie prezentuje:) a Aluski to malutkie 16tki a z czego to nie wiem hehe:) A co do lusterek to juz widzialem pare takich Bmek i nwet wygladalo to jakos te sa dosc masywne:)
fajne te alusy, jako ciekawostkę podam, że trzeba je zakładać stronami - bo inne są na prawą a inne na lewą stronę... napewno szły też do ósemki!
auto spoko - odczytaj z kielicha jaki to kolor!
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Prosze Cie nie zakładaj lusterek od M3 z kierunkiem bo to kompletnie nie pasuje do IMAGE auta bo to tak jakbyś założył Bożence Dykiel minówke z wcięciem
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!