mam pytanie .potrzebuje schematu jak podiac halogeny .orginalnie mialem pojedynczy wlacznik kupilem teraz podwojny i komplet halogenow soczewkowych z przekaznikiem .gdzie musze sie wpiac
jesli miales halogeny w serii to masz wlacznik od przenich swiatel przeciwmgielnych i kabelki/wtyczki w miejscu gdzie byly halogeny/lub w poblizu... podwojny wlacznik (orginalny) jest od swiatel przeciwmgielny tylnych i przednich...
a nie jest tak ze bmka wiekszosc wiazek juz ma wyprowadzonych bez wzgledu na wyposazenie?ja od przeciwmgielnych juz mialem a w starym zderzaku mialem zaslepki..
podwojny wlacznik juz musialem lupic zeby miec przednie dotego nie mam zadnej wiazki przy zderzaku bo nie mam orginalnego juz przy zakupie auta ?
[ Dodano: 2006-07-16, 17:57 ]
witam znalazlem instrukcjie tylko w ktorym miejscy zastosowac bezpieczniki na 87 po przekazniku po 7,5a na halogen bedzie ok .i czy 86 moge wziasc z wlacznika postojowek i czy to ma byc + ..sprawa wlacznika w aucie wyglada tak wlacznik ma 4 piny wtyczka z auta tylko trzy brakuje 4 i czy to mam byc +by zewrzec obwod?
a tu moj rysunek