BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Jakie żarówki ?
Autor Wiadomo
spider 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 10 Wrz 2005
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-08-03, 18:56   Jakie żarówki ?

Witam. Mechanik wymienial mi zarowki w liczniku i wlozyl chyba za mocne... stalo sie to przed czym niektorzy z was przestrzegali -> stopily sie te pomaranczowe oslonki :( . Ile to moze kosztowac, gdzie to w ogole dostac i najwazniejsze jakie zarowki powinny byc zamontowane? Moze kupic jakies zabarwiane zeby nie trzeba bylo tych oslonek montowac? Bede musial pojechac do tego kolesia, za wymiane wzial 70 zl (!!!) a cene usprawiedliwial 2 godzinna wymiana. Typowy naciagacz. Moze ktos polecic mi dobrego mechanika z Bydgoszczy na przyszlosc? Pozdr

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-08-03, 20:39   

yo!
trzeba było jechac do BKB GARAGE :mrgreen: kontakt HAMMAN :mrgreen:
pozdro

spider 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 10 Wrz 2005
Wysany: 2006-08-03, 20:43   

hehehe wiem ze to smieszny i blachy temat ale sam rozumiesz... moje kochanie cierpi :wink:

http://www.allegro.pl/ite...34_e30_e24.html

moze takie cos? juz by wiecej zarowka sie nie przepalila :lol:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-08-03, 21:16   

http://moman.pl/bmw_e36/bmw_e36_28.jpg - piękne światło - najlepszy jest ten napis BMW :mrgreen:

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Wysany: 2006-08-03, 21:31   Re: Jakie żarówki ?

spider napisa/a:
Witam. Mechanik wymienial mi zarowki w liczniku i wlozyl chyba za mocne... stalo sie to przed czym niektorzy z was przestrzegali -> stopily sie te pomaranczowe oslonki :( . Ile to moze kosztowac, gdzie to w ogole dostac i najwazniejsze jakie zarowki powinny byc zamontowane? Bede musial pojechac do tego kolesia, za wymiane wzial 70 zl (!!!) a cene usprawiedliwial 2 godzinna wymiana. Typowy naciagacz. Pozdr

Dlatego ja beemki nigdy do żadnych partaczy nie daje, a na pewno nie z takimi drobnostkami. Wole sam podłubać, no chyba że ktoś ma dwie lewe... :lol:
Kumpel kiedyś dał 325 do mechaniora na wymiane rozrządu i ten tak naciągnął pasek że po kilku dniach się rolka zatarła :!: :!: :!:

Co do żarówek to są takie malutkie 1,2 watt, w maluchu są takie same w liczniku.

Artur C. 
Zawsze naprawić!

Pomg: 37 razy
Doczy: 31 Sty 2005
Skd: Lubuskie - Cybinka
Wysany: 2006-08-03, 21:42   

Do podświetlania licznika idą z wyglądu takie żarówki jak do pozycji z przodu (przy soczewce) tylko że nie mają 5W a tylko 3W mocy - osobiście spotkałem je tylko w serwisie- reszta żaróweczek od kontrolek mają 1,2W mocy .

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: