Wysłany: 2006-07-28, 23:00 Mini Zlot Bmw Klub Polska (Filmik)
Witam Serdecznie
W ostatnią sobotę BMW Klub Polska zorganizował w Białymstoku zlot na którym odbyły się mini zawody naszych BMW. Tak dla zachety maly filmik (koniecznie włączyc głosniki). Milego ogladania.
Myslałem ze będzie ciasno ale jednak wszystkie samochody które przyjechały miały doś duzo miejsca . W Białymstoku mamy taki dość duzy placyk ( miasteczko ruchu drogowego ) Zawsze tam odbywa sie KJS i pomysł ze zrobiniem tam małego zlociku był strzałem w 10tkę . Naprawde mozna poćwiczyć umiejętnośći i sie wyjezdzić na maxa .
Felix coś wyjątkowo dzisiaj mało wylewny Trudno to nazwać zawodami, od jakiegoś czasu spotykamy się w Białymstoku na Felixiadzie. Jest to spotkanie głównie towarzyskie. W tym roku Felix zaproponował miasteczko ruchu, teren fajny i tani. Startowało 13 osób, zabawa trwała od 9 do 17 ( z przerwą na obiad który został dostarczony na miejsce przez firmę kateringową ). Trasę ustalaliśmy z Felixem dzień wcześniej aby było w miarę bezpiecznie ( niestety i tak nie udało się uniknąć otarcia jednego Kolegi o słupek, wkład lusterka poszedł w drobny mak ). Zabawa przednia bo było w sumie szybko ( ja dokręcałem 2 do końca ) a i trasa była malownicza. Mierzono 4 przejazdy z których 3 najlepsze były liczone do klasyfikacji.