Wysany: 2004-09-03, 06:17 Nie działa regulacja świateł.
Mam problem nie działa regulacja świateł ta z środka samochodu w mojej e-30, co zrobic jak to sprawdzic, naprawic?
duchPW [Usunity]
Wysany: 2004-09-03, 08:52
Może była kiedyś bita i przy naprawie odcięli przewody hydrauliczne sterujące zmianą położenia świateł - u mnie tak właśnie jest. Widać komuś nie opłacała się naprawa
Napisz czy instalacja jest kompletna.
ja tez wlasnie do tego doszedlem u mnie tez nie dzialaja
po przewodach jest widac czy jest w nich plyn czy nie ja sa na calej dlug niebieskie to jest ok
u mnie wine ponosza same silowniki sa popekane w miejscu wejscia przewodow i sie cala inst zapowietrza i :cenzura:
w silownikach sa jakies otwory odpowietrzajace-zatkane czyms jakby gwozdziki pod potecjometrem wydaje mi sie ze tez cos takiego widzialem
_________________ POL-ROW.PL
Anonymous Go
Wysany: 2004-09-05, 01:06
Mój znajomy co naprwaia BM-ki mówi ze skuteczne naprawienie tego ukladu jest bardzo trudne, jest to bardzo awaryjne i nie warte nerwów.
Ale jak kto zna jakie patenty to i ja z checia bym posluchal (poczytal)
Tak patentem jest zamotowanie regulacji swiateł od Poloneza i wcale nie żartuje.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie pamietam dokladnei ile kosztuje od Lanosa ale jakies grosze placilem jezeli chodzi o te od poldka to z adaptacja bedzie taki sam problem jak z orginalnymi bo w poldku jest riowniez hydrauliczna regulacja czyli dalej wieczny problem z zapowietrzaniem sie ukladu itp. ja narazie odpuscilem soebie ten temat lampy swieca jak chca wazne ze nie oslepiaja