Wysłany: 2005-11-17, 09:11 [E30] puz ->> 328i coupe
Witam,
Za namową Piotra z Krakowa wrzucam kilka fotek mojej malutkiej . Nie jest to najlepsza sesja zdjęciowa ale innej nie mam! Po ostatniej wycieczce do rowu autko niestety stoi u mechanika, napewno nastapią jakieś zmiany! Dlatego chętnie wysłucham wszelkich uwag.
teraz środek tu napewno nastapia zmiany RECARO no i marzy mi się obszyć ją jasną skórą
tylna kanapa zagłówki i podłokietnik, roleta tylnej szyby ale nie mam zdjeć
teraz troche historii, zdjęcie na borbetach, zakupiłem komplet 9 cali wiec tu nastapi najwieksza zmiana. Mam też komplet 7,5 calowych i dylemat. Czy założyc przód na 7,5 a tył 9 czy tylko 9 mile widziane uwagi
co jeszcze:
chromowana pokrywa zaworów, w planie kolektory i inne elementy silnika
stożek K&N
koncówki wydechu zakupione podwójny owal
na zdjeciach jest jeszcze stare audio, nowe Sony puka znakomicie!
zawiecha KONI, pewnie niektórzy powiedzą że za wysoka ale przynajmiej nie wypadają mi plomby!!!
szpera juz jest
Ostatnio zmieniony przez puz 2007-03-30, 07:11, w całości zmieniany 13 razy
Bardzo ładna ! Myślę że wiele jej nie brakuje. Zrobiłbym czarną helle i ciemne kierunki, oraz polakierował dokładkę od is-a w kolorze nadwozia, bo teraz troszkę "ginie". Jest klasyka na borbetkach, i o to chodzi. Jasne że na niższym zawieszeniu wygladałaby lepiej, ale w pełni Ciebie rozumiem. Szkoda budy i nerwów.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Wysłany: 2005-11-17, 11:35
Fajna fela 8) co to za model??
oo blenda między światłami nie spotkałem dotychczas
kierunkowskazy CLEAR czy brak szybek??
(-) za dużo ambipurów
(-) nie jeździj na rezerwie
o co chodzi z felunkiem??
chcesz ją postawić na borbetach czy na tych co jest na pierwszych fotach??
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Wysłany: 2005-11-17, 12:02
Baur napisał/a:
Bardzo ładna ! Myślę że wiele jej nie brakuje. Zrobiłbym czarną helle i ciemne kierunki, oraz polakierował dokładkę od is-a w kolorze nadwozia, bo teraz troszkę "ginie". Jest klasyka na borbetkach, i o to chodzi. Jasne że na niższym zawieszeniu wygladałaby lepiej, ale w pełni Ciebie rozumiem. Szkoda budy i nerwów.
-co do dokładki nie jest od is
-ambipury heh no fakt do czegoś się trzeba przyczepić zazwyczaj jest jeden to byla sytuacja kryzysowa roznalany browar po imprezie poza tym to był ost raz kiedy pozwoiłem pić komuś w aucie!!!
-jeśli chodzi o fele to będą Borbety tylko nie wiem czy przód i tył 9 cali czy 7,5 przód a tył 9 oczywiście cale w polerce jak u Piotra z Krakowa 17 na nasze drogi to pomyłka
Ostatnio zmieniony przez puz 2005-11-17, 12:05, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2005-11-17, 15:27
Tak jak wyżej... black hella, chromy wokół szybek na black , alu ramki na zegary... a z resztą co ja sie bede rozpisywał, puz sam dobrze wie co jeszcze zrobić
/___
\
Ja tez miałem pecha... tylko, że z moja nie da sie juz nic zrobic (czyt. naprawić), a twoja fajnie pomyka... może w wakacje cos już bede miał...i napewno nie mniej niż 2.5 bo zachorowalem na r6... przez Ciebie
Wysłany: 2005-11-17, 21:28
nad szerokoscia alu spytaj sie najlepiej piotrka z krakowa.pewnie doradzi ci tak jak ja bym zakladal czyli 4 x 9cali.koniecznie plaskie dekle.
koniecznie calosc w polerce bo jak takie zwykle srebrne jak polowa polski ma to wybral bym te 17" i lepsze zawieszenie takie ktore plomb ci nie powywala
Wysłany: 2005-11-18, 16:16
Podoba mi się na pierwszych felgach! Tak jak mówią koledzy ciemne kierunki i lampy z przodu. Oczywiście żadnych brewek. Kierownica mi się nie podoba... ani radio. A tak to bardzo ładna
JAK MASZ MOŻLIWOŚĆ ZAŁOŻENIA 9 CALI TYŁ I PRZÓD TO JA BYM ZAŁOŻYŁ MAM TERAZ NA MOJEJ BECIE ROBIĄ DOBRE WRAŻENIE.
I DO TAKIEGO KOLORKU BREWKA NA PRZÓD.
OGULNIE TACZKA FAJNA.
Wysłany: 2005-12-10, 13:05
No jak Krzysiek zrealizujesz to o czym rozmawialsmy ostatnio to może naprawde powstać ciekawy okaz w postaci E30 325 coupe
Życze powodzenia w dalszych pracach i efektach!!! Pozdro.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!