Dzieki
Felgi 17 "HAMANN 8,5"
tu jest zdjecie autka z tyłu...
http://www.republika.pl./jumper10/E36.jpg
Ps:
Kurcze mam problem z zaladowaniem tego zdjeica obok pisze mi cos ze obraz musi byc wiekszy od 0 Kb
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
mira_croft [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-01, 14:40
misiek!!!!!!
na forum obowiazuje ZASADA ZAMAZYWANIA TABLIC.....dla waszego bezpieczenstwa i bułeczek waszych kochanych...dziekuje za dostosowanie sie do zasady....i jest very sexyyyyyyyy...pochwal sie cio tam masz.....pozdrawiam i witammmm!!!!!!!!!!!!!!
ps. mamy klubowy serwer ..zapytaj chłopakow..poradza ci cos
Wysłany: 2005-04-01, 21:56 moja bryka technicznie :-)
Wiec tak silnik nie jest czyms piorunująco mocnym 140 km czyli standardowy 1,8 is ale jeszcze nie do konca wiem czy standardowy bo wersja mojej bryczki jest limitowana i tuningowana przez firme Motorsport niewiem czego dotyczyly modyfikacje w tej wersji wizualnie zderzak przedni tylni i listwy ochronne od M-ki...
Felgi kupilem 6 miesiecy temu dalem je do polerowania są to oryginalne HAMANN-y 17" i szerokosc 8,5" mam z tą szerokoscią troche problem bo troszke obcierają musze kupic konkretne oponki 215/40 i zastanawiam sie nad poszerzeniem tylnych blotnikow...
Lustereczka oryginalne SHNITZER-owskie ...
... 3 dni temu zalozylem gwintowane zawieszenie firmy FK
W srode czyli za 3 dni jestem umowiony z firmą z BIeslsko Biały na delikatne sciemnienie wszystkich szybek
(planuje dac czarną folie z lekkim efektem lustrzanym)
I to by bylo na tyle zmian jak narazie...
Po odzywieniu portfela planuje wymiane lamp tylnych, kierunkow,i halogenow na wersje cleare oraz przednie lampy zzespolomne z kierunkiem z ringami...
ale to juz jest wiekszy wydatek i kiedy on nastapi narazie niewiem
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i z gory dzieki za sugestie i opinie ( tagze te negatywne )
twoja niunia jest naprawdę śliczna... poważnie, podoba mi się...
ale ja jestem zwolennikiem tego co siedzi pod maską... wolę więc jak autko jeździ a na drugim miejscu wygląd... ale wszystko przed tobą i może się pokusiszz o wymianę serduszka na większe... 8)
pozdrófka... dobry gust... zobaczymy jakie lampy kupisz tylne ;-P
z checią bym silniczek wymienil na wiekszy...
Troszke zaluje ze nie pokusilem sie przy zakupie na cos mocniejszego...
Ale wierzcie mi ogladalem chyba z 39 samochodow zanim kupilem ta byla bardzo zadbana i wersja limitowana wizualnie mi bardzo odpowiadala
choc miala felgi trojramienne (paskudztwo)
Co do lamp tylnich bedą to na 100% cleare red& white i zadne inne
Zostaw tylnie lampy takie jakie sa teraz. Sa zajefajne a clare, leksusy i inne takie i tak ci sie znudza po sezonie. Teraz masz takie lampy jak w M3 i to jest fajne
Mcinek spoko spoko kwetstia lamp to odległa sprawa ze wzgledow finansowych
Ale widze ze i moje okolice Polski sa na tym forum ,
ciesze sie ze w koncu bedzie ktos kto nie bedzie mowił ...
" i po co wymieniasz te zawieszenia i placisz tyle kasy jak masz dobre ..."
mira_croft [Usunięty]
Wysłany: 2005-04-01, 23:13
Loko....bo sie zdenerwuje ...taka jest zasada...ja jej nie wprowadzałam....ale uwazam ze słuszna ...NewM. jak uwazasz....jestem jednak za maskowaniem tablic...pozdraiwam
Mirus
clary sa piekne i super prezentuja sie w beemkach !
zrob ta fote od boku bo cos sie doczeac nie moge z Lokiem
i nie kupuj tych lamp zespolonych bo kiepsko wygladaja na samochodzie ... moje zdanie zrob jak uwazasz ja tylko radze ... lepiej takiego foratu jak masz do tego clary kierunki ciemne i ciemna lampe z ringiem ... ooo o jest miodzio
czekam na fote i pozdrawiam
a wlasnie ! ciezko jest spotkac sedana z isem jak narazie przegladajac ofery w ciagu pol roku widzialem zaledwie pare sztuk
dzisiaj moja bryczka po umyciu miala sesje zdjeciową
w podpisie wrzucilem na serwer zdjecie z boku...
kliknij...
odswiezylem rowniez poprzednie zdjecia bo byly jaklosciowo takie sobioe...zapraszam do kliknania...
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-04-08, 19:49
Mcinek napisał/a:
Zostaw tylnie lampy takie jakie sa teraz. Sa zajefajne a clare, leksusy i inne takie i tak ci sie znudza po sezonie. Teraz masz takie lampy jak w M3 i to jest fajne
dokladnie, lampki mpower sa baardzo fajne, to byla pierwsza rzecz jaka kupilem do mojej e36-tki
W koncu wlozylem, czekam na kierunki przednie. Jak wypucuje auto to obcykam bardziej. W mojej okolicy auto jest czyste max 1 dzien po myciu...
Połaczenie w tylnich lampach m-power koloru czerwonego z bialym jest najciekawszą opcją...Ja nie mowie ze chcialbym lampy typu lexus czy cos w tym stylu bo tego typu lampy są okrrropne...
Ja chce zalozyc cleary red-white takie jak na tej aukcji ponizej....
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46399089
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-04-08, 20:29
oooo, fajne
Beda pasowaly do przednich reflektorow hella z CELISami... 8)
Beda pasowaly do przednich reflektorow hella z CELISami... 8)
a co znaczy CELISami ? Bo nie jestem w temacie...
Ktos kiedys prosil o zdjecia felgi....
wiec zapodaje....
i jeszcze jedno ujecie
Nauczylem sie dodawac zdjecia wiec dla ulatwienia byscie nie musieli klikac zapodaje zdjeica tutaj byscie nie musieli klikac...
czekam na komentarze...
[/img]