BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
BMW Jazz Club
Autor Wiadomo
duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-11, 14:53   BMW Jazz Club

Siemacie - może dla odmiany czasem warto posłuchac czegoś innego niż umpa, umpa :wink:
http://www1.bmw.pl/BMW_JazzClub/

mimo, że nie jestem jakimś wielkim fanem Anny Marii Jopek, to na koncert chętnie się wybiorę - zwłaszcza, że jest organizowany przez BMW

LoveJoy 

Doczy: 03 Sie 2005
Skd: Varshava
Wysany: 2006-09-11, 15:05   jazz

Siema,

Też to dostałem z BMW Polska... Pomimo tego, że jest to organizowane przez BMW to i tak raczej się nie wybiorę - nie trawię Ani Mani Czopek i zdecydowanie wolę umpa, umpa...

Pozdro
LJ

Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA

Kowal 

Pomg: 1 raz
Doczy: 26 Sty 2006
Skd: Mazowieckie
Wysany: 2006-09-11, 19:37   Re: jazz

LoveJoy napisa/a:
Siema,

zdecydowanie wolę umpa, umpa...

Pozdro
LJ
Chyba jak większość ziomów z fotum :lol: BMW POLSKA mogli by zorganizować lepszą imprezke :?
Np: konkurs na najładniejszą E30 polski przy dobrej muzie umpa umpa, dobrym darmowym browarku, i żeby nagrody dawali w postaci M5 E60 albo M6 E63 HI HI o upominkach dla wszystkich posiadaczy bawarek też mogli by nie zapomnieć :wink: :mrgreen: .
Ale tak poważnie to mogli by urządzić jakieś spotkanie z Kubica i jego F1 BMW SAUBER i żeby były tam nowe modele BEEMEK BYŁY :D Mogli by powozić uczestników imprezy np: M5 E60.. Jak by robili takie imprezki to by zdobyli wiecej klijentów bo wiele ludzi przekonało by się do najlepszej marki świata i po przejarzce M5 wiele ludzi nie mogło by spać bo by marzyli by mieć takiego potwora :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-11, 20:22   

spotkanie z Kubicą było zorganizowane 03.09.2006 na Placu Teatralnym - pisał o tym Łukasz, więc wszyscy mogli wpaść

choć ocazywiście jeśli chodzi o darmowe browarki, to jestem za, a co do Jazzu, to uwielbiam ten gatunek muzyki .... i jest tylko jedno ale: Miles Davis nie żyje :|

w samochodzie też lubię posłuchac umpa-umpa, ale w domu króluje Jonas Hellborg Trio

BTW - myślę, że takie imprezki są właśnie po to, żeby zdobywać więcej klientów, tyle, że grupą docelową nie są posiadacze E30-tek mający w planach kolejną E30-tkę lub w razie przypływu gotówki E34 lub E36 (jak ja, jeśli ten przypływ nastąpi :roll: ) ...ale na koncert i tak chętnie się wybiorę ... jeśli przyślą zaproszenie

Przy polskiej premierze E65 był koncert muzyki klasycznej - wszystko po to, by odbandycić i ukulturalnić wizerunek marki BMW wśród potencjalnych bogatych nabywców
nie chodzi o to, żeby ludzie marzyli o M5, tylko żeby je kupowali

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: