Vehicle information
VIN long WBAGD11090DD28095
Type code GD11
Type 730I (ECE)
Dev. series E32 ()
Line 7
Body type LIM
Steering LL
Door count 4
Engine M60/1
Cubical capacity 3.00
Power 160
Transmision HECK
Gearbox MECH
No nie ma co ukrywać - kolor chyba najmniej atrakcyjny z całej gamy kolorów e32 ... ale to rzecz gustu.... ... ale to auto ma przejechane aż 108tys. km. Więc nie wybrzydzam - bo znaleść ładną teraz e32 to nie lada wyczyn.
Auto 2 lata temu zostało ściągnięte przez mojego szfagra dla mojej teściowej. Kupiona została o babki która sprzedawała te e32 bo kupiła sobie e38 750i
A było na sprzedaż jako uszkodzona bo zdarzyła się mała przygoda (kontakt z wysokim krawężnikiem) - przez co miała uszkodzony dół zderzaka, miski olejowe....
Chciałem tak auto sprzedać - ale nie było poważnego oferenta. (znaczy chcieli drastycznie małe pieniądze dawać). Więc dogadałem się z teściową - kupiłem zderzak(dzieki Jelito), miski (dzięki Yoshi) i inne pierdoły ... uruchomiłem auto, założyłem ksenon (porsche boxter), spryskiwacze lamp i latam...
Auto ma być oryginał - zero obniżania, zero zmian. Zostają 15' felgi, welury itp. Stawiam na wygodę.
905 SONDERKONTROLLE VORFUEHRWAGEN - KONTROLA SPECJALNA, SAMOCHOD TESTOWY/PREZENTACYJNY
916 ENTWICKLUNGSFZG OHNE KONSERVIE - POJAZD DOSWIADCZALNY (do rozwoju) BEZ KONSERWACJI
Dobrze to mi koleś przetłumaczył
8)
no tak myslalem ze ja widzialem wlasnie uszkodzona byla zapytalem sie bo tlo tych zdjec podobne do tamtych tez bylem z tata zainteresowany ale za o wiele mniejsze pieniadze i kupilismy inna 730V8 czarna w tym czasie kiedy ty sprzedales swoja co dziwne nadal stoi w garazu niezarejetrowana bo tata nie ma czasu a po drodze duzo inncyh wpadlo heheh moze niedlugo bedzie na sprzedaz...
Wujcio - pikna 7 - a kolor hmmmm rzecz gusty polecam zobaczyc e38 w kolorze czerwona zarówa.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
widzialem czerwona E38 i E32 tez widzialem i powiem szczerze ze mi sie podaba naprawde czerwona 7 jest piekna a co najwazniejsze prawie nikt nie ma czerwonej 7
powiedz ze brzydka??
widzialem czerwona E38 i E32 tez widzialem i powiem szczerze ze mi sie podaba naprawde czerwona 7 jest piekna a co najwazniejsze prawie nikt nie ma czerwonej 7
powiedz ze brzydka??
905 SONDERKONTROLLE VORFUEHRWAGEN - KONTROLA SPECJALNA, SAMOCHOD TESTOWY/PREZENTACYJNY
916 ENTWICKLUNGSFZG OHNE KONSERVIE - POJAZD DOSWIADCZALNY (do rozwoju) BEZ KONSERWACJI
Troszke lipa że się okazało że doświadczalny , bez konserwacji. Skoro BMW i tak nie robi jakiegoś extra dodatkowego zabezpieczenia podowzia, a tylko ocynk, więc skoro ta nie jest zakonserwowana...
Koleś z forum bmw-klub - tak to przetłumaczył:
293 = koła z lekkich stopów z oponami z możliwością jazdy awaryjnej
905 = kontrola specjalna, drugi człon oznacza auto rejestrowane po raz pierwszy przez dilera
915 = pojazd demonstracyjny, bez konserwacji (nie woskowany na czas transportu).
Wychodzi na to że wyszła na TRX 390 - taki jest zapas w bagazniku (nówka nie śmigana).
A co dokonserwacji - to chyba sprawa już jasna
8)
fajnie, ze V8 i w manualu... koła bym zamienił na jakieś inne... było pare innych 15" w e32 o dużo ciekawszym wyglądzie...
o co chodzi z tym kolorem? ważne, że ciemna
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ja sam jestem zwolennikiem jasnych kolorów - a białe bmw bardzo mi się podoba (jeździłem e30 białym 5 lat). A tak generalnie - czarnego bym sobie niekupił. Jakoś nie trawie tego koloru. No ale każdy ma swojego bzika....
Teraz ma 3 bmw - i wszystkie mają różne odcienie zielonego. Jakieś mam szczeście do tego koloru . Może jakies fatum .... pierwsze moje bmw - e21 - miało kolor opal grun met. Cóż - zielono mi..... 8)