Domel nie rób sobie jaj.
Napisałeś "oddam za trzysta"?
Co to ma byc korupcja polityczna? Co ja powiem swoim teraz? Przecież tam nie wrócę.
Stołek jest mój, a na konto poszło nawet trzystapięćdziesiąt.
Nie bądź zachłanny.
A reszta wara od mojego towara.
Sprawę uważam za zamkniętą.
Stołek jest mój i basta.
Skoro nie można za bardzo ufać truskafkom To do jasnej poziomki Domel troche przeginasz!!! Jak już i tak wszyscy wiemy o co chodzi to teraz nie ściemniaj że nie aktualne, pusty post itd...
Łukasz zapomnij oboje dobrze o tym wiemy, że z Domelem siedzimy w tym od jakiegoś czasu!
Najpierw płytka, krzyże, a teraz wreszcie mam co chciałem 8)
ale skoro wpłaciłeś już wpisowe napewno też Ci to za ok 2-3 dni załatwimy bo sam widzisz reszta tylko gada, a ty wpłaciłeś!!! no i korzuch, ale tylko 300 i coś pisał jeszcze o jakiejs Wołdze czy cóś...
Chłopaki kurde, mieliśmy nie zdradzać nikomu... teraz się wyda i cały misterny plan w pisss***. Opanujcie się troche... Będzie jak ustaliliśmy... a nawet lepiej
Wysany: 2006-10-04, 19:02
... no co ja widzę - ładnie to tak?
OBCIĄŻĘ WAS KOSZTAMI!!!!!!!!! ... i nie rżnąć mi tu głupa do zgniłej truskawki (zaklął szpetnie ) - nie wywiniecie się
btw - prawda nas wyzwoli, a liczy się tylko sprawiedliwość i ta będzie po jedynie słusznej stronie
Ja już wiem o co chodzi w tym wszyskim, DOMELOWI wydawało sie że ma towar więc żucił posta, kto zdążył wpłacił kase i jak załapał że tak naprawde towaru nie ma i mu sie wszysko przyśniło napisał że nieaktualne, ja jestem tych poszkodowanych którzy wpłacili kase i dostali paczke z niespodzianką czyli ziemniakiem DOMEL cały czas twierdzi że nie wiem o co chodzi, je w sumie teraz już też nie kumam nic po co to całe zamieszanie ? o głupiego ziemniaka ?