Wysany: 2006-10-25, 10:37 Fotel Recaro na domowy - przeróbka :)
Czy ktoś już przerabiał fotel z auta na domowy? Jak się do tego zabrać, np, jeśli fotel Recaro ma sterowanie elektryczne?
Jak to zrobić bez "druciarstwa"?
Chcę kupić taki fotel i pierw sobie dolnonć go w pokoju i tam wygodnie popijać rumianek i lipę z miodem i palić haszysz.
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-10-25, 10:43
zaraz dostaniesz bana za ten haszysz
to nie licuje z powagą forum
Chyba banana,Haszysz przepisał mi lekarz endokrynolog - zresztą sytuacja jest fabularyzowana i wymyślona na potrzeby uruchomienia wyobraźni forumowiczów.
Wróćmy do tematu jak z tym fotelem.
_________________ Weteran
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-10-25, 11:01
....................................
Ostatnio zmieniony przez MARTINEZ 2007-10-23, 22:05, w caoci zmieniany 1 raz
Łukaszku - nie piernicz, tylko weź sobie podstawkę od zwykłego fotela (np. obrotowego) i przyspawaj szyny, żebys mógł doczepić do nich recaro jak do podłogi w E30 - dla efektu pomiędzy łączeniami możesz wrzuciś sprzężyny od zaworów
lukasz , jak recaro to tylko w pozycji prawdziwego rajdowego kierowcy czyli prawie pionowo a to juz lipa. w tej drugiej aukcji ten kubel za 500 jest w tej pozycji ale ja bym nie wyrobil z moja finlandia
fotel martineza jest przekozak, to jest to przy czym moglbym siedzien na tym nuuuuuuuuudnym forum i popijac sobie alpagi
nie kumasz, ja nie chcę obrotowego, po cholerę mi????? chce taki, żeby leżał prawie na glebie, mogę go ewentualnie przenosić , ma być obudowany po bokach i żebym jak wyciagnę giry do przodu czuł się jak w zglebowanej maxymalnie furze (chodzi o wysokośc, nie o twardość )
Postaw fotel na podłodze, podeprzyj z tyłu miotłą, żebyś się nie gibnął
i jest fajnie
Ja mam w garażu fotel z e30 i latem wynoszę go sobie do ogrodu w cień
siadam z browarem i się relaksuję, a żona się śmieje że mnie pogięło.
sie ma
Postaw fotel na podłodze, podeprzyj z tyłu miotłą, żebyś się nie gibnął
i jest fajnie
Ja mam w garażu fotel z e30 i latem wynoszę go sobie do ogrodu w cień
siadam z browarem i się relaksuję, a żona się śmieje że mnie pogięło.
sie ma