Siema czy możliwe ze jak miałem malowane lusterka to baran lakiernik prosze go nie bronić bo to naprawde baran wyjoł same szkła a mechanizmu nie zasłonił i polakierował. Mogły przestac działać od tego lusterka silniczki wydaja dzwiek nawet jakby chciały sie ruszyć ale coś je blokuje jakieś pomysły co z tym zrobić bo zastanawiałem sie nad wyjeciem mechanizmów i zostawieniu ich na noc w rozpuszczalniku czy nic sie im nie stanie gorszego czy może pomorze
Fakt lakiernik baran.... Jeśli zamalował Ci mechanizmy a farba zaschła to oczywiście, że będą się blokować! Wyjmij, oczyść (pędzelek + rozpuszczalnik), przelej rozpuszczalnikiem i sprawdź czy chodzą. Jeśli nie pakuj w nitro, niech poleżą trochę aż farba odlezie.
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
wsadziłem mechanizm w nitro na 4 godziny i :cenzura: nie zaczeło działać dalej jest jak było mało tego tą gume do okoła nie wiem jak to opisać roztopiło rozleciała sie na szczeście i tak były do wyrzucenia a i zle załorzyłem szkło i je zgubiłem