miala jechac... wybieramy sie pojechac magore razem oile bedzie utrzymana klasa HR , jak bedzie wpisowe 1200 na PZETMOt to RSMP przeniosa sie do pezetmotu chyba..
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
Widziałem relację na żywo Karową w TVP Bydgoszcz Naprawdę było co oglądać Ciekaw jestem jak bardzo sprzęt przełożył się na zwycięstwo pierwszych dwóch załóg na Karowej. Lagadula, nie widziałem Ciebie żebyś gdzieś stał
a mnie denerwowały te przejazdy sponsorów i to ze jak komuś nie poszło to juz tylko bączki krecił i tak naprawde t przez to było mniej rywalizacji o najlepszy czas
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
Byłem w szoku jak to siętrzymało i jak przyspieszało zwłaszcza pod góre.... LeonKisiela moze się schować ...
Na rajdzie masz racje Leon może się schować bo sprzęt typowo wyścigowy to i zawias inny , hamulce inne no i co najważniejsze (!!!) układ kierowniczy inny. Kisiel juz i tak na maxa skręcał .
Punto S2000 jest niesamowite. Wolnossący motor , lekka buda i środek cieżkości w centralnym punkcie. Zwróciliście uwagę gdzie w tym punciaku są zamontowane lusterka ( ) ... w połowie drzwi a kierowca i pilot siedzą na wysokości środkowego słupka.
Samochód , samochodem ale Szanowna Pani Karowa nauczyła go pokory..;-).
_________________ E30 318i touring 1992 r.
Astra II kombi 1.7 cdti 2005 r.
Warszawa 223 1970 r.
Quad 200 2006 r
.... co będzie następne ?
Na rajdzie masz racje Leon może się schować bo sprzęt typowo wyścigowy to i zawias inny , hamulce inne no i co najważniejsze (!!!) układ kierowniczy inny. Kisiel juz i tak na maxa skręcał .
To to ja wiem hehehe
Tylko niewiedziałem w jakiej specyfikacji jest ten Punciak.
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...