MYSIADŁO. Marka "Danonki" prowadzi ogólnopolską akcję "Mocne kości, moc radości", która ma na celu m.in. zwrócenie uwagi na stan techniczny placów zabaw oraz zaangażowanie w odnawianie tych miejsc zabaw.
Akcja prowadzona jest od 14 sierpnia i będzie trwała do końca grudnia 2006 roku. W tym samym czasie można głosować na zgłoszone place zabaw lub zgłaszać nowe. W Mysiadle zgłosiłem plac zabaw przy ul. Okrąg, naprzeciwko bloku Nr 9. Spośród wszystkich zgłoszonych placów zostanie wybranych 10, które w całości zostaną odnowione, wyposażone w nowoczesne, bezpieczne i funkcjonalne sprzęty dla dzieci. Całość kosztów pokryje marka "Danonki".
Dla zwiększenia szans Mysiadła na taki plac zabaw należy wejść na stronę internetową programu i zagłosować. Im więcej ogłosów oddamy, tym większe szanse mamy na to, że w Mysiadle powstanie nowoczesny i bezpieczny plac zabaw.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
yo!
sobie sprawdz ile mamy głosów Czarne ponad 22 tys Mysiadło 235 głosów Białystok 7 tys
pozdro
PS Puławy skąd pochodzi proboszcz tylko głosów: 1397 słaba wiara
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2006-12-19, 20:07, w caoci zmieniany 1 raz
yo!
sobie sprawdz ile mamy głosów Czarne ponad 22 tys Mysiadło 235 głosów Białystok 7 tys
widać skoro tyle głosów to naprawde nie macie gdziesię bawić
PS Specjalnie dla seniora Korzuch`a zagłosuje na Czarne a niech tam dołoże swoja cegiełkę może w koncu sie chlopak zabawi jak należy
[ Dodano: 2006-12-19, 20:50 ]
ile zachodu z tym glosowaniem...wpisz miejscowosc...wybierz plac...zaglosuj...podaj maila...rozszyfruj kod...sprawdz maila...co za duzo to nie zdrowo
yo!
ja pierdziele a babki gdzie mam molestowac a tak naprawde to znajomji mnie prosili zeby zrobic pozytek z urzedówych serwerów pocztowych
aloha i niebadz taki ciekawski
tu wyciąg z regulaminu
6. Organizator przyjął następujące kategorie miejscowości: