Chciałem sie z wami podzielic co wczoraj przezyłem.
Nigdy ale to przenigdy nie byłem na takiem imprezie wszystkie klubu moga sie schowac.
O godzine 21 podstawiony został stary angielski pietrowy autobus na jeden z parkingów pod himermegamarketem.
W środku DJ,ludziiiii od groma bling bling %% róznego rodziaju.O 22 zaczeła sie impreza na pokładzie ów autobusu.Przejazd po całej wawie w rytmach disco i innych.
Ludzie na przystanach w szoku.
Ludzie w srodku - tance wygibasy.
No nie da sie tego opisac ale POLECAM.Wróciłem do domu o godzine 4 rano.
Wszystko to dzieki uprzejmosci mojej siostry :D:D:D:D (pora na wazelinke) ----> truskawka Star :D:D:D:D juz wiem czemu mówia na nia gwiazda - Gdynia rozwaliła sztywniaków z Wawki,kocie ruchy,wygibasy,taniec brzucha i to wszystko w jednym miejcu w samym srodku Polski,STOLYCY krainy przyjezdnych.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
w krakowie slyszlalem ze jedza takie tramwaje albo autobusy ... niezla jazda
No jazda na maksa pod Cynamonem ludziom koparki opadły,policaje sie patrzyły i tez nie wiedzieli co zrobic ile ludzi chciało sie wbic.
PS.Pozdrawiam 4 ziomków z białego VOLVO S70 :D:D:D:D jestescie debesciaki.
Przy tym film Hardcore from Torun to pikuś.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Akurat to była wersja z dachem ale polecam wszystkim nie wazne czy leci disco z pola czy disco błysko - wrazenie robi niesamowite.
PS.Menell - powiedz skad bierzesz Finladie w plastikowych butelkach bo tutuaj było tego duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooo.