Jak w temacie... przeszukałem forum i kilka innych ale nigdzie nie moge znalezc jak po kolei wyjąć konsole coy czegos nie popsuc... Strasznie mi gdzies cieknie płyn chłodniczy bo podłoga mokra ze można wykrecac i szyby paruja. Doczytałem się ze to najprawdopodobniej nagrzewnica no i teraz chce sie do niej dobrac. brrrrr... az mnie ciary idą jak pomysle ze to trzeba wszystko wykasznic na zewnątrz...
dzięki z góry za pomoc
domyslam sie ze trzeba bedzie ze dwa dni wolnego sobie zrobic... tylko jak to wszystko powyciagac... boje sie ze cos polamie i bedzie klops... a potem jeszcze trzeba to jakos poskładac do kupy... Jak sie do tego zabiore to pewnie jakas fotorelacja bedzie... poki co wycieram szyby jak w maluchu...
nie pamietam jak to dokladnie jest - ale moze by dalo rade wymienic te oringi bez rozbierania polowy samochodu - trzeba zobaczyc jak przewody lacza sie z nagrzewnica i gdzie to polaczenie jest - i wtedy cos zakabinowac
zagladalem jakis czas temu pod konsole... no i tyle namierzylem ze trzy aluminiowe rurki wchodza pod kierownica w plastikową obudowe i tyle. tam wycieku nie ma. A dalej to juz dostac sie to chyba tylko wyciągać wszystko...