Heheheheh po stornie praskiej pada ale po drugiej stornie wisły sucho Precz zimo precz
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ursynów zero śniegu za to na drodze piękna szklanka takiego drifta wyciąłem na wiadukcie że hoho ! Gdyby nie ABS i przedni napęd to bym się trochę pokiereszował Niesety na dole już tylko czekały lawety i zbierały Omegę, E36 i jakiegoś Meraka.. Tylny napęd nie zawsze górą !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
W Gdańsku ledwie poruszyło a juz mi zaparkował koleś passatem w kufrze i znów szukam zderzaka
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2006-12-28, 21:44, w caoci zmieniany 1 raz
Ursynów zero śniegu za to na drodze piękna szklanka takiego drifta wyciąłem na wiadukcie że hoho ! Gdyby nie ABS i przedni napęd to bym się trochę pokiereszował Niesety na dole już tylko czekały lawety i zbierały Omegę, E36 i jakiegoś Meraka.. Tylny napęd nie zawsze górą !
RWD ROX! Wtedy sie jezdzi 10km/h z dusza na ramieniu
.......A coscie sie tak uparli z tym stwierdzeniem ,że zimą przedni napęd górą ??? W "niepamiętnych" czasach przesiadłem sie w srodku zimy ze śniegiem ze "słuzbowego" Poloneza do równie "słuzbowej" Daewoo Nexii...................Całkowicie nieprzewidywalne auto...Jak się w przednionapędowym "przegnie pałę" to juz ratunku nie ma , w tylkonapędowym zawsze jest jeszcze jakas szansa............Przynajmniej takie jest moje zdanie.........Niestety RWD wiecej wymaga ..............ale od kierowcy....PZDR - henry
PS. A zimy nie cierpię, nie nadaję sie do tego klimatu..............
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!