Do obozów pracy harować do końca życia za darmo. Kamieniołomy najlepiej Albo przymusowy udział w testach różnych produktów, kosmetyków, leków itp. Można też takich delikwentów wsadzić w polonezy, seicento i lanosy co by crashtesty z ich udziałem przekonały panią gilowską że dziesięcioletnie "rzęchy" z RFN'u nie są wcale takie złe... Pomysłów mam mnóstwo, więzienie to ostateczność - po co takie elementy mają żyć na nasz koszt nie ruszając :cenzura:???
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-12-13, 16:37
Gdybym był synem tego faceta co go skopali to bym żył tylko tym żeby za pare lat też ich dorwać "z nudów"...
Jako pierwsze bym odcinał po kawałku kończyny...
PozdrOOfki...
[*]
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
zdarzenie mialo miejsce w kolobrzegu a nie w szczecinie. Dwoch z nich bylo juz skazanych za pobicie. wszystko dzialo sie ok. godz. 16 niedaleko mojego miejsca zamieszkania.
Tylko kara smierci...
bo z nich juz nic nie bedzie.....
Nie potrafię sobie wyobrazić jak bym się czuła będąc matką jednego z nich...
Co do kary to nie jestem za karą śmierci, tylko za dożywociem w więzieniu o możliwie najsurowszych warunkach, niech teraz oni cierpią! czemu coś takiego nie jest określone jako zabójstwo tylko pobicie ze skutkiem śmiertelnym? przecież oni wiedzieli co robią i wiedzieli, do czego ich czyny prowadzą....
jakbys była to bys sobie tłumaczyła ze na pewno to ten facet ich sprowokował itd. matka zawsze broni swoich dzieci ...
Bajka napisa/a:
Co do kary to nie jestem za karą śmierci, tylko za dożywociem w więzieniu o możliwie najsurowszych warunkach, niech teraz oni cierpią! czemu coś takiego nie jest określone jako zabójstwo tylko pobicie ze skutkiem śmiertelnym? przecież oni wiedzieli co robią i wiedzieli, do czego ich czyny prowadzą....
tez nie jestem za kara smierci bo to nie jest najgorszy wyrok wedlug mnie.tacy debile powinni zostac okaleczani na cale zycie aby kazdego dnia budzac sie pamietali ze to ze ich cos boli to to tylko ich zasługa
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
wszystko co piszecie, to prawda - jak człowiek słyszy, że takie osobniki chodzą po świecie, to chciało by się im zrobić coś najgorszego
jednak przywrócenie karu śmierci w chwili obecnej nie jest możliwe - Polska jest stroną umowy międzynarodowej w tym zakresie i obecnie nic się z tym nie da zrobić
... a każdy kandydat, kltóry będzie postulował zniesienie kary śmierci i podatków, to zwykły demagog i populista ... i na pewno nie zrealizuje tych postulatów
w 'gazecie' podali tylko przypuszczalną kwalifikację czynu - należy pamiętać, że skoro niektózy z nich mieli już wyroki za przestępstwa podobne, to są recydywistami i dla nich kara może być surowsza niż przewidziane w KK 10 lat.
jeśli w śledztwie wyjdzie, że kolesie zdawali sobie sprawę z możliwosci wystąpienia skutku śmietrtelnego, to będą odpowiadać za zabójstwo - takie jest prawo - nie tylko skutek, ale i zamiar jest istotny
Strach pomyśleć co się dzieje w tym kraju, ostatnio znajoma opowiadała że jej córka biegnąc z pracy na autobus zasłabła i przewróciła się na chodniku, centrum miasta, godzina 16, wokół pełno ludzi a nikt nawet nie podszedł do niej, tylko jakiś facet stanął i się gapił...
Znieczulica totalna, po prostu ręce opadają, brak słów
Jak kogos bija to nikt nie pomoze tylko sie odsuwa zeby samemu nie dostac, natomiast jak inna osoba zaslabnie na ulicy to wiekszosc wychodzi z zalozenia ze pewnie pijana i nie ma co sie fatygowac. Jesli juz zglosi na policje czy pogotowie, a osoba ta bedzie niezywa to lazenia jest potem os skurczybyka a jeszcze sie okaze ze oskarzaja o nieudzielenie pierwszej pomocy.
Niestety takie jest podejscie wiekszosci ludzi
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
to wszystko nudy w domu,dostep do wszystkiego i kompletne nudy.
smierc??za sałobo!!!Najpierw wiercenie kolan i łokci i powolna powolona smierc i zeby rodzina na to patrzyła.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
takich pasożytów to tylko do wora i do lasu ... skur..ów
"Zatrzymanym przedstawiony będzie zarzut pobicia ze skutkiem śmiertelnym za co grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności. Policjanci wystąpią również z wnioskiem do Prokuratury o zastosowanie aresztu tymczasowego"
Czegoś nie rozumiem - bo ja bym to potraktował jako zabójstwo z pełną premedytacją .... dostaną gnoje 10 lat i sobie wyjdą po 10 latach jakgdyby nic .... czasami to prawo naprawde jest pokur...e.
a co ma do tego rodzina to ze ktos ma w rodzinie debila to co ma ponosic jakas odpowiedzialnosc ...
jedno jest pewne.w wiezieniu nie bede mieli lekko.tam panuja pewne zasady ...
z tego co mi wiadomo to rodzina bierze udzial w wychowaniu dziecka..
jakby na to nie patrzec z dziecka cos wyrasta i rodzina, otoczenie, szkola itd bierze glowny w tym udzial..
jednak gdzies wychowuja sie tak Noblisci jak i kryminalisci..
moze ich wyprostuja w wiezieniu..nie wiem, nie znam sie..
tak nie w temat powiem, umiesz liczyc ? to licz na siebie co do tematu, kiedys w czestochowie pobili bezdomnego jeden koles odemnie dawne czasy z gimnazjum, w 4 pastwili sie nad nim 4 h, na koniec wsadzili mu za przeproszeniem kij od szczotkiw dupe i zabili a wszystko dzialo sie w zime popoludniu no KU*** ehh szkoda gadac wszyscy dostali prawie po 25 lat mimo iz niemieli 18 lat nawet. Kula w łeb anie do wiezienia bede na skurwy*&^% placil jeszcze za jego obesrane dupsko...
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy