Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Sie 2005 Skąd: Warszawa/Piaseczno
Wysłany: 2006-09-26, 15:29 Potrzebny gosć od VT ->polerka felgi
Witam
Chcialbym wypolerowac moje RS-y na fotce najpierw , nie wiem w jaki sposób to zrobic
Znalazłem w necie felge docelową:
Trzeba teraz wyciąć ją,pomniejszyc i wkleic na zdjecie mojej betki znajdującej sie w dziale "Nasze Śmigielka"
Męcze sie juz z tym drugi dzień i kiepsko mi to idzie, dlatego prosze o pomoc
Tylko tak mi się udało... Nie jest to to co na żywo, ale zawsze coś Przy okazji wstawiłem Ci białe kierunki z tyłu a na ostatniej fotce ciemne szybki...
Wysłany: 2006-09-26, 22:40
Hehe, a to Cie zdziwie, :cenzura: nie przysiadła ze zmęczenia tylko w pełni profi z Re3kin'em cielismy sprezyny chyba o zwój,juz nawet nie pamietam, chciałem uzyskac efekt "na ulice" i osiągnąłem to
Wysłany: 2006-09-26, 23:10
O szybki juz prawie okey , z tą glebą co mam teraz w trasie 3 osoby + pełny kufer opona potrafi przytrzec o sklepany rant takze nie bede raczej ruszał, a z przodu to za nisko beee
Dzis oglądając japońców drift wozy mieli srubki od felg malowane 4 na czarno nastepne 4 na tytanowy i tak na przmian, srodek chyba tez tytanowy, ciekawie to wyglądało, bede musial poeksperymentowac, bo nie moze byc banalnie
Wysłany: 2006-09-26, 23:15
jak to nie na nasze ulice? jezdzic to trzeba umiec..a nie tylko narzekac.
ja rozwalilem chyba tylko raz miske i to przez to badziewne m40
wiec pelen luz bo piatka jest jeszcze wyzsza..
Wysłany: 2006-09-26, 23:26
Fajnie to Jacek wygląda, teraz to ta felga na 18" cali wygląda , gleba jeszcze do przyjęcia, wiadome jest ze będzie polerkatylko doradźcie jakies kolory srodku felgi + kolor srubek bo tutaj jest jeszcze pole do popisu.Srodek na czarno mysle ze bedzie tak sobie wyglądał + czarne sróbki, dobrze bedzie srebrny srodek + czarne srubki na przemian ze złotymi
Wysłany: 2006-09-26, 23:46
zadnego na przemian bo bedzie wioska
srodki zostaw takie jakie sa ewentualnie tytanowy kolor - czarne do tego koloru auta jakos nie beda bardzo pasowy - czarne do czarnego chociaz jak bys zrobil czarne srubki i czarne srodki i przyciemnil szyby i rzucil ja niezle o glebe to moglo by byc naprawde niezle ale musial bys tez wypolerowac zakretki od dekli do tego czarnego
ta co jest na ktorejs focie ...... ajjj gleba szyba i felga ... po co chciec wiecej ?
Wysłany: 2006-09-27, 15:04
tak.Gleba musi byc.Ladnie ta polerka wyszla a moze to foto montaz.
Jestem takiego zdania jak menel.Gleba czyli lekko kola a dokladnie opony musza sie chowac i najlepiej lekki klin i jest ok.Pozdrawiam
Wysłany: 2006-09-28, 22:11
no a ja wole jak jest klin i felga w tylnym nadkolu jednoczesnie
noooooooo ja bym walil taki ciemny srodek i ten rant polera ... mega ultra hiper duper KOZAK !
ja sobie wlasnie sam zrobilem felgi tak jak na tej ostatniej fotce czarne szprychy i rant na lustro.... co prawda zajelo mi to kilka godzin ale wynioslo mnie to 30zl...