Ma ktos jakies pomysly na fajne gadzety dla fana motoryzajci? Tzn cos co mozna postawic w pokoju i zaraz widac ze wlasciciel ma konkretna jazde na punkcie motoryzacji Stolik ala Clarkson chyba wszyscy znaja:
Jakis czas temu wpadl mi w rece tlok od Pragi (stara czeska ciezarowka) - w porownaniu z tym do czego jestesmy przyzwyczajeni w beemkach to prawdziwa waga ciezka: 11 cm srednicy i 12,5 cm wysokosci. Zrobilem sobie z tego swiecznik, niektorzy widzieli go w Borsku, fajny bajer Tlok jest z komora, do komory mozna wstawic swieczke, wyglada to tak (sory za jakosc fotek, robione telefonem):
Na dno trzeba tylko postawic odwrocona metalowa "obudowe" swieczki z ikei bo jest ono wypukle.
Chetnie bym sobie zrobil jeszcze np zegar z tarczy hamulcowej albo pokrywy zaworow, zegarek ze znaczka BMW, czy pufy ze skreconych ze soba BBS-ow. Ma ktos jeszcze jakies pomysly? Dawajcie fotki swoich patentow jakl macie cos ciekawego
mi po remoncie silnika zostalo bardzo duzo zaworow... mozna ich uzywac jako przycisk do papieru w biurze... mam tez uszkodzona felge 7,5x17 MOTORSPORT lemmiera... lezy w piwnicy odwrocona przodem/frontem do podlogi i idealnie sie sprawdza jako poejmnik na worek ziemniakow.. pudelka po czesciach tuningowych np po KIT K&N, KONI SPORT KIT, EBC GREENSTUFF, EBC TURBOGROOVE, lusterkach M3 SUPERSPORT, wzmacniaczu, glosnikach itp stanowia ciekawy wystroj pokoju lezac na biblioteczce poukladane najbardziej ciekawa czescia do obserwatora...
mi sie podobało jak miałem w pokoju felgi z oponami poukładane pod sciana ale jak matka przyprowadziła koleżanke i pokazywała dom to jak weszły do mnie to zbladła na stole lusterka centralny pod sciana koła i dzwi myślałem ze mnie zabije
Co do klimatycznych drobiazgów.... W tej chwili w pokoju w akademiku, który ma 14m2 mam 2 komplety kól - 15'' i 18'', komplet sprężyn i tylną klapę od e36 coupe
Jeśli chodzi o bardziej wysublimowane drobiazgi to nie wiem od czego zacząć - torby, ubrania, gadżety z każdej możliwej dziedziny, ot choćby etiu na okulary ze ściereczką do przecierania z kolekcji BMW.
Wysany: 2007-01-10, 18:39
Bruner - świecznik masz zarąbisty - ja mam na balkonire pękniętą głowicę od m20 i właśnie się zastanawiam nad tym, żeby ją dać pod szkoło - był by stolik to kawy z fajnym widoczkiem