Nie pasują mi lusterka m3 look na Twoim cabrio - agro tuning
Być może masz ori, ale masa wieśniaków ma pozakładane takie i według mnie szpecą Twoje (zajeb...) autko
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Nie pasują mi lusterka m3 look na Twoim cabrio - agro tuning
Być może masz ori, ale masa wieśniaków ma pozakładane takie i według mnie szpecą Twoje (zajeb...) autko
Gasper napisa/a:
Hehe, nigdy w życiu nie zamontowałbym usterek z M3. Wstydź się Kujon!
buahhahaha, przecież to nie moje auto i nie znam tych dwóch lampucer co w nim siedzą i beretów nie nosze (nawet moherowych) jak ten szofer , ja mam lusterka oryginalne, mam jeszcze tylne zagłowki i pare szczegułów odrózniających od rego auta , ale daliście sie nabrać
no oryginalne z M-pakietu , a nie łoryginalne M3 look z Allegro za 99,50zł + przesyłka , zawsze takie miałem i nigdy nie zmieniałem A jak ktoś ma jeszcze jakieś wąty to cicho sza bo mu zrobie ciepłe leczo na tapicerke w samochodzie <zygi>
no oryginalne z M-pakietu , a nie łoryginalne M3 look z Allegro za 99,50zł + przesyłka , zawsze takie miałem i nigdy nie zmieniałem A jak ktoś ma jeszcze jakieś wąty to cicho sza bo mu zrobie ciepłe leczo na tapicerke w samochodzie <zygi>
Siema,
Nie zmienia to faktu, że wyglądają festyniarsko I nie złość się, bo złość piękności szkodzi
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Siema,
Nie zmienia to faktu, że wyglądają festyniarsko I nie złość się, bo złość piękności szkodzi
Pozdro
LJ
dobrze żę łikend jest, idę zatopić moją złość w alkoholu