Wysany: 2008-04-02, 22:21 MOJA STARA ZABAWKA PRZECHODZI DRUGĄ MŁODOŚĆ
ZAWIAS KONI GWINT 5X120
FELGI KERSCHER PRZÓD 8,5X17 OPONY 205/40R17 . TYŁ 10,0X17 OPONA 225/35R17
ŚRUBY NA ZŁOTO OD BARABUSA
KSENON +CZARNA LAMPA TYŁ
DODATKI SCHNITZERA
ZNACZKI BĘDĄ ORGINAŁ
KIERA JUŻ JEST TYLKO ZAŁOŻYĆ M-TECHNIC II
BOKI M-TECHNIK II WŁAŚNIE SIĘ MALUJĄ
NO NAJCIEKAWSZA CZĄŚĆ PROGRAMU SWAP SERCE M3 321PS CZEKA W KOLEJCE.
POZDRAWIAM
_________________ M3 E30+BBS RS TO JEST TO$$$$$$$$$$$$
stary zamiotłes wszystkie e 30 na tym forum.Piekna.Wzór do nasladowania.Jak wrzucisz serce 3.2 to zostaje bez pytań.Pokaż ją w Toruniu.Niech sie ludzie uczą jak powinny takie auta wyglądać.Pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
ale wy jesteście niegościnni, zamiast wytłumaczyć nowemu to zaraz trzeba zbanować, oklepać .... idź pan do hu....a ! i to od jednego moda... jakiś mściwy
brak słów
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Od tego jest moderator!
kolega e30domin nie zastosował się do Regulaminu który defakto zaakceptował rejestrując się na forum: Rozdz: I pkt 4; III pkt4; VIII pkt 1; VIII pkt 5
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Od tego jest moderator!
kolega e30domin nie zastosował się do Regulaminu który defakto zaakceptował rejestrując się na forum: Rozdz: I pkt 4; III pkt4; VIII pkt 1; VIII pkt 5
może i sie nie dostosował, ale zaraz 3 ostrzeżenia, ludzie zejdźcie na ziemie
Ej no ! Ja wiem że nie potrzebnie zakłdał 3 tematy ale bez przesady... Mi to już na ZAZDROŚC w czystej postaci wygląda "Ma banan M3 i 325 Cabrio to niech się nauczy !"
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ej no ! Ja wiem że nie potrzebnie zakłdał 3 tematy ale bez przesady... Mi to już na ZAZDROŚC w czystej postaci wygląda "Ma banan M3 i 325 Cabrio to niech się nauczy !"
... dobrze prawi
a prawda jest taka że ostatnio forum trochę szwankowało.... szwankuje, i przypuszczam że te trzy identyczne tematy powstały całkiem przez przypadek, czyli nasz kolega myślał że nie utworzył się temat bo wyświetlił sie jakiś tam debug...coś ta m coś tam..... i kliknoł jescze raz... i się narobiło tematów od zasrania,
ludzie przecież na zdrowy rozsądek, kto zakłada trzy takie same tematy ? z tą samą treścią ! no kto ?
worn za linki tak, ale worn za dwa tematy nie !