witam chcialbym sobie kupic nowa galeczke bo moja sie juz starła .co myslicie o niej http://www.allegro.pl/ite...gow_od_ss_.html
ma ktos taka bo nie wiem jak sie bedzie komponowala?
Wysłany: 2007-01-02, 17:28
mi najbardziej pasuje mala kuleczka aluminiowa... jest goraca latem (zanim klima schlodzi auto) i przymarza do niej reka zima zanim sie nagrzeje auto bo pozniej jest tylko zimna
Wysłany: 2007-01-02, 17:44
To nie jest oryginalna gałka BMW. Kształt ma taki sam jak stary seat cordoba, ale jest podświetlana. Ja bym poszukał oryginalnej podświetlanej ///M z BMW. (Nówka kosztuje prawie 80 Euro )
panowie ja nie burak z roli zeby jakies neonki.orginalna a ///M jest 6 biegowa wiec odpada a orginalna ktora wczesniej mialem byla nie podswietlana .troszke cebula zalatuje ale moze bedzie ladnie wygladac dlatego pytalem czy ktos ma?razem z fotami
Wysłany: 2007-01-02, 22:35
djscreamvip napisał/a:
orginalna a ///M jest 6 biegowa wiec odpada
czemu patrzysz na galke przy zmienianiu biegow?
jesli bedzie 6stka to wiekszy lans... koles pisze ze mozna jakies wlasne logo itd... ja bym poprosil 7dmio albo nawet 8smio biegowa... jak tuning to tuning
A ja sobie sam przerobilem oryginal i mam dwubarwna...
cyferki bursztynowe, a "kreski" niebieskie (tonacja taka jak w znaczku bmw).
wyglada jak ORYGINAL i to za freeeee
jak zrobie fotki to pokarze...
Wysłany: 2007-01-03, 19:18
Z OSTATNIEJ CHWILI!!
Kolega, który ma gałkę z allegro przeklina ją. Otóż zamiast diody ma ona żarówkę i ta się przepaliła. W tej chwili gałka wygląda tragicznie, bo jest rozebrana na części i koleś szuka drugiej żarówki.
panowie a taka ?chyba sie na ta zdecyduje tylko ta z napisem bmw bo nie lubie ///M znaczkow jak pod maska mam 1,6
_________________ bmwpolska@interia.pl FURA SIĘ TOCZY ....KRĘCĄ SIĘ FELEEEEE!!!
evil [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-05, 09:24
wiesz co... ja w akcie desperacji (Faszysta obrabował przed sprzedażą auto z M-Pakietowej kiery i "gałki"), zakupiłem za całe 34PLN końcówkę bodajże Jacky, obszywaną skórą. jest cała czarna, bez żadnych oznaczeń, ładnie komponuje się z "mieszkiem" i serio wygląda bardzo dobrze. poprzednio w kupeji E36 również taką zastosowałem i było OK. jedyną rzecz, którą zrobiłem (dla własnej wygody), to skrócenie shiftera o jakieś 3cm.
zrobię foto i po weeekendzie coś zapodam. daruj sobi8e wynalazki. albo oryginał, albo coś co się nie rzuca w oczy!
Też wymieniłem w e30 z oryginalnej zniszczonej skóry na jacky auto sport. Byłem zadowolony przez 3 latka, nic się nie przetarło, wytarło.
Teraz też wymienię drewniany oryginał na jacky tylko w kolorze szarym, by pasowało do wnętrza e34.
Ja mam wlasnie taka galke juz ponad pol roku i jest super, ladnie podswietlona i dobrze sie uklada w dloni, tylko ten "chrom" schodzi. Jednak za ta cene nie znalazlem nic lepszego, wedlug mnie dobry wybor. Robi wrazenie na ludziach .Pozdrawiam
identyczną gałke kupiłem 2 lata temu do porzedniej E34 a teraz ma ją mój brat w E36 i nadal jest jak nowa i ładnie swieci , a teraz u siebie mam ori drewnianą
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
Ja u siebie mam jakies badziewie drewniane .. tez bym musial popatrzec za oryginalna .. ten link co pokazany wyzej jest b ciekawy tylko szkoda ze sie aukcja zakonczyla .. PS ta kostke co widac na foto jest gdzie podlaczyc czy trzeba jakies okablowanie wyprowadzac ?
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW