Wysany: 2007-06-24, 18:35 OFICJALNY KOMUNIKAT ZARZĄDU
W imieniu Zarządu BEEMKA-KLUB bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom Zlotu w Rzemieniu 2007r.
-Za zorganizowanie zlotu, oraz konkursów sportowych podziękowania dla Skorpionów i Spółki. Napisałam Spółki, bo jest Was dużo osób i nie chciałabym nikogo pominąć, aby nie urazić, ponieważ doceniam Wasz wkład pracy.
-Za piękne nagrody wykonane nieodpłatnie dla zwycięzców konkurencji sportowych podziękowania dla Chrisa.
-Za piękne dyplomy wykonane nieodpłatnie podziękowania dla Korzucha.
-Za piękne pamiątki okolicznościowe dla wszystkich uczestników zlotu podziękowania dla sponsorów.
-No i dla Was kochani za miłą, sympatyczną atmosferę. Pogoda dopisała i humory też.
Jesteście kochani.
Na zlocie była zorganizowana akcja charytatywna pod nazwą:
>>I TY MOŻESZ POMÓC DZIECIOM Z BIDULA<<
Zbieraliśmy pieniądze na remont Domu Dziecka w Równem.
Jestem Wam bardzo wdzięczna za okazane serce i za chęć pomocy najsłabszym.
Zebraliśmy ogółem 703,- zł.
W grudniu, kiedy organizowaliśmy zbiórkę pieniędzy na prezenty dla dzieci z Domu Dziecka były osoby, które zadeklarowały swoją pomoc przy remoncie budynku.
I tu prośba. Jeżeli ktoś z Was może i ma ochotę pomóc w zakupie materiałów budowlanych, to bardzo proszę o wpłaty pieniędzy na adres:
Michał Kamiński
ul. Brzozowa 1b/5
83-110 Tczew
Nr konta:
02 2030 0045 1130 0000 0532 9510
W tytule proszę, podać nick z forum i dopisek >>Na remont Domu Dziecka<<
Każda złotówka jest na wagę złota. Pieniądze zbieramy do 15 lipca br., aby jeszcze przed rozpoczęciem roku szkolnego przeprowadzić potrzebny remont budynku Domu Dziecka w Równem.
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich, bo jesteście wielcy - M.
_________________ Nothing else matters!
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2007-08-04, 14:48, w caoci zmieniany 3 razy
Pora na male podsumowanie:
Na zlocie w Rzemieniu zebralismy 703 zl, lista ofiarodawcow w poscie Marioli.
Oprocz tego na konto zebralem 520 zl. Wplacili:
1) Ogolny
2) Frantic
3) BMW
Razem daje nam to 1253 zl
Jesli ktos wplacal i nie ma go na liscie prosze o kontakt. Gdyby ktos jeszcze chcial cos dolozyc to jeszcze przez pare dni (dopuki nie zadecydujemy na co wydac pieniadze i nie zrobimy zakupow) mozna jeszcze wplacac.