bardzo dawno temu za górami za lasami za 7żekami żył sobie taki koleś jak reef który postanowił założyć stronkę poświęconą autku zwanemu rekin seria 3, stronka była cudna, niedługo po tym do tej stronki dołączyło forum założone przez bacha, tworzyli wspaniałą parę którą wszyscy podziwiali i z odwiedzali (wiem czasem to był zwykły sentyment). niestety wszystko co dobre kiedyś się...
ale dość tych pierdół, zapraszam wszystkich rekiniaży i nie tylko do pomocy w odbudowie legendy i źródła wiedzy o reksach http://orr.eev.pl/
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja mam nadzieje ze uda sie to forum odbudowac. Naprawde to wielka strata nie tylko dla rekiniarzy ale wszystkich pasjonatow marki ze przestalo dzialac...
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2008-10-27, 18:54
orr to było pierwsze forum na którym zacząłem szukać informacji na temat BMW i samej serii e21 super ludzie, dużo informacji, tylko że zaczeli powoli kupowac nowsze auta więc i forum zmienili a potem jeszcze ta strata całej bazy.....
po awarii starego forum (pelnego wiedzy) zostalo zalozone forum w troche innym stylu, po jakims czasie domena wygasla i pozostal tylko adres dostepny przez firme hostingowa - czyli subdomena w livenet
nie bede sie tutaj rozpisywal co i jak dlaczego i po co ... stalo sie jak sie stalo i sie nie odstanie, osobiscie mam duzo materialow dot. e21 (stara milosc nie rdzewieje) niestety brak czasu uniemozliwia aby ta strona/forum odzylo na nowo w pelni sil, w tej chwili pewno nawet skrypt forum jest zaatakowany i nie ciezko by bylo nim zaczac administrowac
_________________ BMW e34 525 make 1990 - bawarska limo
BMW e30 324td touring make 1990 - taniojezdne sportkombi
BMW e30 324d make 1986 - m42b18 powered
Nie chwici.
Skoro ORR umarł albo podupadł znaczy, że coś sie wypaliło.
Wypaliło się w nas ludziach.
Nie miłość do rekinów, ale zapał do czynu społecznego.
Ja sie załapałem na końcówke ORRu ale było warto.
Warto było poznać was rekinowcy.
Pozdro
ja też tam kiedyś wskakiwałem.... ale prawda jest taka - auta się powoli rozsypują - rozsypuje się forum - a nie każdy ma tyle zapału co Marcin z odbudową 323i na ori częściach - wystarczy zobaczyć ile jest e21 na allegro taki lajf....
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2011-11-27, 09:34
To fakt i to bardzo pozytywny, bo przy takiej ilości for w internecie to chyba duży sukces. Te 3 lata temu nie pomyślał bym że zainteresowanie pierwszą seria "trójki" będzie takie duże.