Szpitale zamykają bo kasy nie ma a te ...trukawkowe ...truksawki fundują sobie chodniki za 6mln zł. Tak to jest, dwa kaczory dopchały sie do korytyta i ...truskawkuje im sie w głowie.
Nie wiem czy słyszeliście ale za swojej kadecji Nasz kartoflany prezydent odbył 17 służbowych lotów i 50 prywatnych ale za to służbowym samolotem na koszt 20 tys ojro- zgadnijcie za czyje pieniądze Bo przecież nie jego...
Mnie juz w tym pie........ kraju nic nie zdziwi,ludzie nie maja za co zyc a tu jakies swiatynie opacznosci bożej,metro miało dostac 90 mln i juz nie dostanie bo Gronkowiec był tak zajety męzem ze zapomniała.Problemy a autostarda augustowska gdzie ma isc,wydymajmy i ruskich podnoszac cene za przeszył ropy na zachód,a co najwazniejsze ODDAJMY AMERYKANOM CO ICH i niech SPADAJA do swojego 200 letniego państwa!!!WON!!!
Dopoki beda nami rzadzi 2 popaprance ze swoja swita i wogole stare układy NIC W TYM KRAJU NIE BEDZIE NORMLANIE.
Nie ma w polsce kogos kto by stanał by na czele jakies rewolucji,kogos kto by znowu uruchomił Ku Klux Klan (czy jak to sie tam pisze).
Bede kandydował do nastepnych wyborów prezydenckich :D:D:D:D poprzecie mnie???oddam wam w gratisie te X5;7 i inne bejce do skatowania :D:D:D:D a w pałacy bedziemy organizwoac swingers party,wybuduje od szczecina po ukraine i od augustowa do zielonej góry AUTOSTARDY.
Zrobie nowa aleje zasłuzonych w wawie - beda słupy telegraficzne a na nich co tydzien nowa twarz a na koniec kazdego miesiaca TWARZ MIESIACA.
Nie ogladam telewizji co wejde na WP albo ONET to wychodze bo mnie krew zalewa jak sie to czyta.
I znowu podniosłem sobie cisnienie
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Z tymi autostradami to uważaj ---- ja jestem z GREENPEACE!!!!!!!
W poslce przestała by istniec taka organizacja bo to wlasnie przez takich ludzi ZE SIE COS NIE PODOBA bo drzewo jest stare mamy jak mamy.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Szpitale zamykają bo kasy nie ma a te ...trukawkowe ...truksawki fundują sobie chodniki za 6mln zł. Tak to jest, dwa kaczory dopchały sie do korytyta i ...truskawkuje im sie w głowie.
... Dopchały??? ...... Jakie >DOPCHAŁY<!!! .......... Chyba KTOŚ na nich głosował ......
...... i chyba KTOŚ ich wybrał. Albo jest demokracja albo.............?????........TRUSKAWKI!!!
Pozdrowienia i całuski - M.
tez jestem za, wszedzie beton..
pelna prywatyzacja wszystkiego i po sprawie, beda dbac o wlasne wiec beda chcieli zarabiac...
kiras ja chetnie, jeszcze jak sciagniesz akcyze z PB to wiesz
Widzę że w tym naszym dziwnym kraju dzieje się coraz gorzej, faktycznie jak pisze Kirek brakuje kogoś z jajami, kogoś kto powie jasno i bez ogródek "wyp....ać od żłoba" tym złamasom. Niestety przyjdą nowi i będzie to samo, ale jak się nikt nie przeciwstawi to dalej będą na tym "koniku" jechać.
Polacy chyba stracili ducha do walki, brakuje Nam tego zapału i sił które mieli nasi dziadkowie.
Widzę że w tym naszym dziwnym kraju dzieje się coraz gorzej, faktycznie jak pisze Kirek brakuje kogoś z jajami, kogoś kto powie jasno i bez ogródek "wyp....ać od żłoba" tym złamasom. Niestety przyjdą nowi i będzie to samo, ale jak się nikt nie przeciwstawi to dalej będą na tym "koniku" jechać.
Polacy chyba stracili ducha do walki, brakuje Nam tego zapału i sił które mieli nasi dziadkowie.
Dlatego jak patrze na tych ludzi co przezyli wojne i zyja do dzisiaj ze musza zyc w takich czasach - to az serce boli.
Teraz jest zasada wszystko co jest dobre to jest niedobre dla Kaczorów.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-02-08, 23:32
Juz nie raz byl taki temat poruszany ale przeciez samo nic sienie zrobi. Jesli my sie nie wezmiemy za polityke tzn ja i Kirek to w tym kraju normalnie nie bedzie( ja bede premierem, Kiras głowa narodu - bo ma to cos ) dlatego juz niedługo jak mi sie tylko urlop skonczy(L4 przez miesiac) zaczynam inwazje na urzad miasta jakas mala posada a za pare lat najmłodszy burmistrz w kraju potem poseł premier (potem pewnie mnie zastrzela to bedzie pierwszy zamach stanu w naszym kraju) Dlatego mowie wam teraz zebysie sie starali a wypie**** kaczorow na zbity pysk i wtedy nic im nie pomoze.......