Wysłany: 2007-02-12, 22:53
a ciebie to pogielo czy co?
miales takie azev A , sprzedales i kupujesz znowu ten sam model?
przeciez miales zajawke na CALIBRA TEAM i felgi od nich ze stajni czyli Borbet T
te polerowane gowienka sa na allegro juz ponad 3-4 miesiace lub nawet dluzej bo cena jest z kosmosu.
Wysłany: 2007-02-13, 11:07
El menello.!!Do twojej jak znalazł.Bierz od reki.Ladny wzór.Ale zaraz .Czegoś nie kumam.Ktoś powiedział ze cena zaporowa.Ta co jest wystawiona to za sztuke?jesli tak to może faktycznie gośc troche ceni ale jak są w dobrym stanie i po polerce to potargować się można i może da sie je wyrwac za rozsadna cene.Jacku bierz je.Gdzie ten stary (młody) jacuś,ten jego styl german Pozdrówka Jacku El menello
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wysłany: 2007-02-13, 11:28
Kamil, teraz to trudno mi dogodzic i dlatego. Azev A niby ma te 9 cali ale wyglada jak 7.5 wiec lipa po calosci. U mnie odpada. Parapet musi byc taki jak w Borbetach A z tym ze one sa juz maxymalnie oklepane.Narazie latam na kiblowych 16".
cena podana jest za sztuke. Na poczatku sprzedawal je za 500 i juz zszedl troche.wiecej juz chyba nie zejdzie.
Wysłany: 2007-02-13, 12:37
Pamietam Jacku jak kumpel u mnie za lepszych czasów dla niego ,jezdzili do niemiec i tak to nazwe pożyczali kólka od niemców i kiedys przywiózł gośc od nas takie azev a na 16 w 9 cali a on mówił że to nawet było 9,5 ale chyba przesadził choć tak wyglądały jak by tyle miały i faktycznie te przy tamtych nie mają takiego rantu do tego jeszcze zawieszenie przełozyli od tamtej i był to totalny bolit tylko silnik miała 1,8 ale powiem szczerze że wymaiatała jak na e30 z 1,8 silnikiem. Była piekna.Skonczyła żywot na marymonckiej.Urwało jej przód.Była niska jak bolit a jak dobrze wiesz ze ostatnie roczniki miały wystajaca miske i nie musze ci mówić że w ciagu pól roku wymieniał ja trzy razy ale on sie nie znał i nie przypuszczał że po zmianie zawiasu bedą takie przygody.Ja wtedy zbierałem na malucha.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW