Na masce szpachel, tak samo całe tylne nadkole (+czyba pędzel) a raczej ćwiartka do szyby, pas przedni i tylny poklejony i juz sie sypie, wspawywany tylny pasek pod lampami na ktorym bruzdy od pękającego szpachlu są jak po wyschnietym jeziorze w kotlinie kongo, pomijajac ze jest pomalowany na czarno. Silnik tez kuleje, w środku pełno znaków ingerencji partackich łap.
No co ty? Ale jaja. A umówiony byłem z łosiem na sobotę zeby go oblookać... Koleś przez słuchawę zapewniał że jest jak nowy! Nowe oponki panie i te sprawy.
Kurde jak można się naciąć oglądając zdjęcia nie wygląda tak okrutnie jak ją opisałeś bez kitu tak to jest gdy nie zobaczysz na własne oczy to na zdjęciach stan bardzo dobry a pojedziesz obejrzysz i zupełnie co innego niż na fotkach Kiedyś się też tak dałem nabrać .
kiedys pojechałem 400 km po samochód z kolegą. Gość zarzekał sie ze 2 elementy do malowania. Było to widoczne na zdjęciach. Jak dojechaliśmy to okazało sie ze to 2 elementy nie potrzebowały malowania a reszta tak.......... Szpalla płatami na dachu odpadała
Własciciela nawet nie było jak oglądałem tą cudną beemke... więc napisałem mu pare słów po powrocie do domu na maila i własnie przeczytałem poczte i zastanawiam sie czy nie wkleic tu jego odpowiedzi... Normalnie do humorku by sie nadawało tylko ze duzo nie cenzuralnych słów sie tam znajduje...
Admin mozna wkleic tak do jutra wieczora i jakby co uzunąć pozta pózniej?
M-Byłbym zainteresowany zakupem tego auta, ale bez silnika (i jego osprzętu), skrzyni i alufelg. Kwota jaka moge wtedy zaproponowac (jesli jest naprawde idealna) to max 1300zł.
W-Witaj czlowieku 1300zl to na wge za nia da!
M-Tak tylko ze z silnikiem i wszystkim chyba i zostaja Ci papiery. A tak kupiłbym bez silnika i skrzyni za 1300zł i silnik ze skrzynia i osprzetem sprzedajesz za 1300+ chłodnica 150zł wiec raczej stratny bys nie był.
W-tak jak pisales bez silnika skrzyni chlodnicy kol 1300 i twoja reszta zostaje innaczej tego nie widze stan techniczny i wizualny idealny bez gadania jak nie odpowiada to koniec tematu pozdrawiam szczegoly na tel 508239678
po powrocie do domu:
M-Proponuje zajrzec do słownika co oznacza słowo IDEALNA bo masz naprawde duze problemy w tym temacie.... albo poprostu oszust jestes bo masz tam jakis pseudo blacharski zakład wiec powinienes sie orientowac ze ta E30 to zajezdzony szpachel i ludziom gówno wciskasz.
W-idz na leczenie jestes debilem lekarz cie oszukuje zaklad nie jest moj ok 10 osob ktorzy sa w temacie ogladalo i stwierdzilo ze super stan jedz do salonu tam dostaniesz idealna od 30tys eur i :cenzura: ludzia nie zawracaj bo ktos sie moze wkurwic masz szczescie ze osobiscie nie bylem czpiac sie o wgiecie ktore widac na zdjeciu jak na dloni???????
M-behehe normalnie sam budujesz swoja samoocene... wiesz akurat siedze w beemkach od dziecka mialem juz z 7 i szit to ty mozesz wciskac... na masce masz szpachel i to chu***o malowany, tylna ćwiartka to samo, z tyłu to juz w ogóle takie sa bruzdy po pekajacym szpachlu jak po wyschnietym jeziorze w kotlinie kongo, przedni i tylny pas tez poklejony i popekany o pomalowaniu nie wspomne. srodek tez juz pare razy ktoś partacko rozkrecał. Silnik ma nakrecone z 250- 300 tys napewno ,poza tym kuleje albo przepływka albo krokowy też do wymiany, ale co ja tu Ci bede pisał. Gratuluje Ci ze udało Ci sie znalezc tak zadbany i wypieszczony egzemplarz!
W-h*j cie sinik obchodzi ja bym ci odpalic ni pozwolil chciales bude wez tylko po uwage 18lat auto to juz antyk za pare zlotych konic tyematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorrki za ten OT i jakby co to skasujcie ale nie mogłem sie powstrzymać.