Hehe dzięki Enzo, skleiłem dużego posta z różnych for o moim autku trochę wyżej
Odpowiadając na pytania...
Webery DCOE 40, kolektor samoróba, naprawdę dużo srania z nim było
Jak na razie są rozregulowane, ale odpala i jeździ całkiem fajnie, ale jest za ślisko żeby cokolwiek sprawdzić
BBSy są 15x7 cali
Tak, ta rurka to obieg wody
Nie mogę nigdzie dostać w okolicy takiego filterka na odmę, a na allegro są jakieś niebieskie, czerwone... a ja chciałbym zwykły srebrny z np czarnym wkładem.
Kumpel z TOPu pomagał w odpaleniu i wstępnym wyregulowaniu, miał w Scirocco podwójne poziome Dellorto 40
Jak na razie plan zakłada dopracowanie całej instalacji.
Potrzebuję jakąś długą linkę od gazu, byłem w sklepie z częściami bmw i dowiedziałem się, że do 318i montowana była linka o dł 710mm, ma ktoś coś takiego na zbyciu?
Ostatnio zmieniony przez TomeX500 2009-02-02, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
niezły pomysł, ciekawe jak by to jezdziło jakby wszystko było zestrojone, na ostrych wałkach itp!!
nie jest to bmw ale tak jezdzi skoda pojemność 1.5 na weberach moc ok 120-130 Km(cały silnik ostro przerobiony, (mam gdzieś opis to jakby ktos chciał moge wkleić) masa ok 800 kg jazda zaczyna sie około 1:40 http://www.stream.cz/vide...-rallyecup-2008
Filmik naprawde może sie podobać