jak mi się jutro uda spotkać z tym gościem to mogę ja dla ciebie obejrzeć, specem od e30 nie jestem ale jeśli będzie coś ewidentnie uwalone to może sie poznam.
Wpozadku dzieki liczą sie checi, zobacz jak blacha i czy równo silnik pracuje przejedz sie i oceń zawieszenie z tego co gość opisuje to autko powinno być w bdb stanie kasa nie mała jak na e 30 wiec nic na pierwszy rzut oka nie powinno niepokoić.
Dzieki
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
dzwoniłem właśnie do gościa a on mówi że za godzinę ma ktoś oglądać właśnie ze Szczecina, to ty czy po prostu taki zbieg okoliczności? nr do mnie 501-023-102, jak chcesz to zadzwoń i powiesz mi dokładnie na co patrzeć krok po kroku gdy już będę przy tej beemce.
he he no właśnie nie było mnie pod telefonem jakiś czas i dowiedziałem sie ze koleka juz do Krakowa dojezdza w kazdym razie beemka juz sprzedana i jedzie do szczecina
frantic bardzo Ci dziekuje za checi jesli bede sie mogł odwdzieczyć wal smiało
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
ja miałem ochotę ubić gościa który sprzedawał po tym jak nie odbierał w ogóle telefonu (ok 15 nieodebranych mu zostawiłem) a mi rośnie wtedy ciśnienie, zważywszy że sam kazał dzwonić między 12-13 ale najważniejsze że auto kupione i wyprawa nie poszła na marne