Witam przedstawiam moją BMW e30 320 1987 rok waska lampa.
Samochód kupiłem w sumie nie dawno bo jakieś pół roku temu. Zmieniły sie koła z seryjnych alu 14 na AZEV K 7,5/16 przód i tył 9/16 opony 195/45/16 i 205/45/16
Aktualnie jestem w fazie poszukiwań zawiasu 60/40.
A tu kilka fotek samochodu...
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Wyposażenie skromne... szyberdach e. lusterka
Gdy szukałem bmw to szukałem ładnego samochodu a nie rzęcha z ful opcją. Dobrze jak by to i to ze sobą współgrało ale niestety sie nie udało... Fotki jak porobie to coś wkleje.
Gdy szukałem bmw to szukałem ładnego samochodu a nie rzęcha z ful opcją.
Ja tak samo, gdy szukałem e30 to patrzyłem przede wszystkim żeby nie była walona, nie było korozji i nie była zajechana jeśli chodzi o zespół napędowy.
Wyposażenie zawsze można dołożyć, mi najbardziej doskwiera brak klimy ale wiadomo jaki to rarytas w e30
Bardzo ładna e30 w wąskiej lampie Oby więcej takich jeździło i pojawiało się na forum... Nazwę koloru znajdziesz na przednim kielichu... Jakieś dalsze plany?
pozdro!
Zawieszenie jest u mnie w domu. Pewnie od poniedziałku samochód pójdzie na kołki i będzie przy okazji robione całe zawieszenie i uk. kierowniczy... Jak wszystko ogarne to bedą fotki
[ Dodano: 2007-07-07, 10:46 ]
lagadula napisa/a:
Jaki to kolor bo słabo na fotach widac.... znaczy wg BMW , jaki kolor.
A waska rulez to prawda
Kolor to Lachssilber-metallic
[ Dodano: 2007-07-22, 22:58 ]
Zawieszenie skonczone. W sumie ladnie usiadla ale mysle ze z czasem usiadzie wiecej gdyz sa nowe sprezyny. Aha no i jeszcze najwazniejsze. Dzis zakupilem od Bogusia z forum pakiet m-technika I.
Ładna ładna tylko chciałbym jeszcze zobaczyć srodek a tak wogóle to
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Dzis dotarl do mnie pakiecik M-Technika I (dzieki Bogus) Teraz troche lakieru pare spinek srober i na samochód...
i foty dawaj szybciutko
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30