No więc przedstawie historie z tym autkiem
Autko zakupilem wczoraj,wrocilem nim do domu o 23
Jest to Eta z 85roku,w stanie niemalze idealnym w pieknym nadwoziu coupe bez zadnych dodatkow upiększających ma z przodu jedynie lekką dokładeczke
dzisiaj zdarzylem ja jedynie wysprzątac,i wyczyscic/nakłonic plastiki do nabrania dawnego blasku,jutro kupie wydech (niestety nie ori,"drozszy" zamiennik - auto musi przejsc jakos przegląd a ten mi sie rozsypal ) oraz konserwacje
Autko posiada w standardowym wyposazeniu komp. pokladowy( ten nad lusterkiem ,wybaczcie ale nie znam dokladnie wszelkich nazw i skrótowców),el. lusterka,welurowa tapicere w bdb stanie,no i silnik o przebiegu 150tys(mial 149,150 wybilo mi w drodze powrotnej) ktory to przebieg zrobilo dwoch starszych wlascicieli Autko generalnie idzie przesuper i naprawde ma nieziemskie odejscie
oto kilka fotek z aukcji (zawieszenie nie jest tak wysokie jak sie wydaje)
Generalnie nie mam zamiaru robic w niej nic... oprocz
-na wiosne 60/40 i kółka
-kolektor 325i & reg. cisnienia paliwa
[ Dodano: 2007-10-02, 20:31 ]
nowsze fotki wrzuce tu mysle ze jutro
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-10-03, 12:02, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2007-10-02, 21:37 ]
aaa wiem,to jest pęknięta ta osłonka na okolo kierunkowskazu, i ta minimalna wgniotka na blotniku takze jest, to co wydaje sie byc pod lampą - tylko wydaje się
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
tez kiedys mialem niebieskie wnetrze w poprzedniej e30 ... podobało mi sie bardzo
widze że u Ciebie na prawych drzwiach kieszen jakas ciemniejsza jest, mam gdzies prawy boczek jeszcze i musze az sprawdzic czy rzeczywiscie tak mialem czy tak tylko u Ciebie jest hmmm a moze to wina zdjecia?
poza tym ładne autko troszke kosmetyki delikatna gleba i alu nawet ori15"BBS o bedzie ładny klasyk
pozdrawiam
dzis sciagnolem tlumik koncowy i bede montowal od 2.0 , po przegladzie wytne katalizator
ahhhh ten dzwiek 6 garów
Gratuluję furki ! Wygląda na zadbany egzemplarz pod maska szczególnie, a widać że silnik nie plakowany na sprzedaż Obniżenie i jakaś felga napenwo się jej przydadzą żeby poprawić prezencję Kata nie wycinaj bo niewiadomo czy to pomoże czy zaszkodzi a jeżeli przebieg jest oryginalny to nic mu nie dolega...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
dzis sciagnolem tlumik koncowy i bede montowal od 2.0 , po przegladzie wytne katalizator
ahhhh ten dzwiek 6 garów
Gratuluję furki ! Wygląda na zadbany egzemplarz pod maska szczególnie, a widać że silnik nie plakowany na sprzedaż Obniżenie i jakaś felga napenwo się jej przydadzą żeby poprawić prezencję Kata nie wycinaj bo niewiadomo czy to pomoże czy zaszkodzi a jeżeli przebieg jest oryginalny to nic mu nie dolega...
silnik pewnie, że nie plakowany, tylko po prostu umyty, jak tak wyglada silnik po 22 latach to ja jestem półkrwi Eskimosem.