dzisiaj byłem oglądać 318 is e30 z listopada 1989.
pełna elektryka
2 kpl felg(letnie i zimowe, letnie alu troszke zniszczone ale zawsze można wypoloerować)
lakier w bardzo ładnym stanie (czerwony)
strumienica (podobno 144 KM)
wnętrze bardzo ładnie utrzymane.
koleś chce za nią 6 tyś. według mnie po oględzinach auto jest warte ceny tym bardziej że założył niedawno nowy akumlator, radio sony,
opony na przyszły rok do wymiany
i tłumik tez chyba zmienie bo jak dla mnie jest za głośny
warto takiego wziąć?
chyba warto ale nad tymi 144 to bym sie zastanowił bo is ma w seri 136 a taka strumninnica to albo nie daje nic albo mało chyba ze ma jakies tuningowe naklejki bierz jak Ci sie podoba
tutaj nie ma wróżek nikt Ci nie powie, że warto, jeśli nie oglądał...
dałbym tyle, ale za takiego z ładną blachą i bez strumienicy
Nie sypie się? Pas tylny nie zjedzony? Progi nie rdzewieją?
VIN sprawdziłeś?
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-04-03, 16:14
jak blacha zdrowa, silnik ładnie gada i zawias nie kwalifikuje się do wymiany, to bym brał - i tak z czasem wszystko się posypie - byle by nie wszystko na raz
Predzej sie Twoja e36 posypie (bez urazy oczywiscie ) niz zadbana e30. Jak jest wszystko spoko z blacha i jest zadbana to nic tylko brac. Wrzuc jakies fotki jak masz. I skad jest ta e30?
Pozdrawiam
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Blacha w bardzo dobrym stanie. jedynie mały pencherzyk na drzwiach. silnki glan cycuś. i mi się podoba VIN'u jeszcze nie sprawdzałem bo byłem tylko zobaczyć czy jest wart ceny. a sprzedaje go kolega wujka z pracy. jeszcze się nim musze przejechać bo dziś został tylko dopalony
Pozdro
[ Dodano: 2007-04-03, 16:40 ]
jest z Krakowa a fotki dam jak kupie żeby nikt mi nie wziął tak jak mówi Łukasz
jak blacha zdrowa, silnik ładnie gada i zawias nie kwalifikuje się do wymiany, to bym brał - i tak z czasem wszystko się posypie - byle by nie wszystko na raz
u mnie sie tam nic nie psuje silnik, zawias, dyfer wyminiam srednio co pol roku wiec nei ma kiedy sei popsuc buhahahha
piotrek528, jak ma jakiś pierdzący tłumik to zbijaj z ceny bo dostać tłumik do IS-a końcowy można najtaniej za 600 zł a używki są prawie nie osiągalne, ale jak mówisz że zdrowa i za 6 tyś to bierz, ja tyle samo za swoją dałem i nie żałuje.
frantic, w takim stanie jak Twoja to ona nie jest... jeszcze opony do wymiany... a zarzyczył sobie +300 zł za radio... po kolejnym oglądnięciu jej przyszło mi na myśl że mogła być kiedyś walnięta... troche spłowiałe zderzaki i niektóre elementy karoserii... co prawda koleś mówił że lakier był polerowany, ale... dziwnie to wyglądało... zobaczyłem jeszcze małe pęcheżyki na drzwaich i tak jakby była spachla na błotnikach...
opony,
felgi do renowacji,
wydech,
poprawki lakiernicze.
czyli na start trzeba by było dołozyć ponad 3 tyś... a za 10 tyś to mam takiego isa że ho ho...
warto oglądać 2 razy zanim coś kupimy...
Pozdrawiam