Jesli was to zadowoli to ja wam powiem ze nie mam pojecia o tej furce czesto bywam na spotach w poznaniu i nie widzialemtego .. a moze widzialem i nie zwrocilem uwagi .. kto wie
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
SmasherE30, jażelili chcesz kupić tą "betkę", to rozumiem, że z myślą o remoncie nadwozia, bo "kasta" nie jest w za dobrym stanie... chyba, że na części.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-04-11, 13:28
generalnie to nie dla mnie, ale szukamy bardziej budy niż ogólnego dobrego stanu ... a owszem tam jest trochę ognisk, ale tym się nie przejmujemy ... to jedynie argument do znacznego zejścia z dośc wysokiej w tym przypadku ceny
Wysany: 2007-04-13, 09:07
Piotrek ja sądze że póki się nie rozsypie lub nie złamie w pół i będzie jeździł prosto to nie ma co inwestować ... ew przeszlifować i jakimś dekoralem na rdze maznąć gdzie trzeba i wsio ... takim autkiem się przyjemniej jeździ ... bezstresowo